Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 16. do 23. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 16. do 23. decembra
foto: Profimedia

LAV

 

LJUBAV: Sitne provokacije, pa i rasprave i dalje ne idu u prilog vašem emotivnom životu. Pozicije planeta ukazuju na to da ne bi trebalo da se zalećete, već budite strpljivi i diplomatskim pristupom rešite eventualne probleme.

POSAO: Vaše sposobnosti u ovom periodu izlaze na videlo. Radite s mnogo više elana, bez obzira na to što vam je ponekad zaista naporno. Zaposlene u uslužnim delatnostima očekuju zahtevni projekti.

ZDRAVLJE: Poradite na jačanju imuniteta.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Prenaglašena potreba za nežnošću i zaštitom može odbiti vašeg partnera. Potrebno je da ljubavi i svojim emotivnim potrebama pristupite racionalno. Slobodni pripadnici znaka upuštaju se u flertove.

POSAO: Pokušajte na sve načine da ne podlegnete ljutnji i besu, zadržite neutralan stav i pokušajte da ostanete mirni čak i ako vas kritikuju. Ključ vašeg uspeha u ovom periodu leži u saradnji s kolegama i saradnicima. 

ZDRAVLJE: Unosite što više tečnosti.

 

SLEDEĆE DVE NEDELJE SU VAŽNE: 3 horoskopska znaka koja će do kraja godine pronaći ljubav!
 

VAGA

 

LJUBAV: Končano prihvatate ono što trenutno imate i počinjete da uživate u svakodnevnim sitnicama. Takvo stanje stvari više pogoduje zauzetim pripadnicima znaka. Slobodni bi trebalo da smanje svoja očekivanja.

POSAO: Planetarna situacija ukazuje na to da je ispravno da nastavite s vašim diplomatskim pristupom poslu. Ono što obećate trebalo bi odmah da sprovedete u delo u suprotnom trpećete posledice. Ključna je dobra organizacija.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak varira.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Male ljubavne brige kod vas izazivaju ozbiljnu ljubomoru i neraspoloženje. To stanje reflektujete na partnera koji onda gubi volju da se bavi ovakvim situacijama. Oprezno s rečima, mogu vam se obiti o glavu.

POSAO: Na poslovnom planu ključna je saradnja s drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Budite otvoreni i prihvatite drugačija mišljenja i tuđe metode. Moguće su greške izazvane umorom.

ZDRAVLJE: Odmor i opuštanje izuzetno su bitni za vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker