Nervozu, napetost i konflikte

OVO nipošto NEMOJTE raditi dok je pun Mesec u Blizancima!

0
Obratite pažnju na to što govorite i izbegavajte gužve, jer će nervoza i napetost biti prisutna na mestima gde ima puno ljudi, gde ima čekanja, kao što su pošte ili domovi zdravlja, ali i na autobuskim i železničkim stanicama, u saobraćaju ili na putevima...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Merkur je u konjukciji sa Plutonom i nemojte da se iznenadite ako naiđete na kontrolu saobraćajne policije. Kazne su moguće u ovom periodu, pa je važno da budete oprezni u saobraćaju i da poštujete propise. Za vreme punog Meseca u Blizancima potrudite se da budete koncentrisani na vožnju. Tako ćete izbeći saobraćajne nezgode, kojih znatno ima više u ovom periodu.

 

Nervoza, napetost i mogući konflikti vladaju i u školama kada je pun Mesec u Blizancima. Profesori su u simbolici Sunca u Strelcu, a deca, đaci, u simbolici Meseca u Blizancima. Biće svakako i nekih nepredviđenih situacija, koje mogu da izazovu iz toga mnogo neočekivanog, ali može da dovede i do nekog pozitivnog obrta iz svega toga.

 

U komunikaciji, može doći do nesporazuma, ali svađe i konflikti će biti još veći i značajniji kada je pun Mesec u Blizancima. Obratite pažnju i na poruke koje pišete jer možete greškom popslati ono što ne želite nekoj drugoj osobi. Reči su te na koje treba najviše da obratite pažnju kada je uticaj punog Meseca. Budite selektivni u izboru reči kojima ćete nešto saopštiti. Što ste više u stanju da kontrolišete ono što govorite i pišete, to ćete manje da se suočite sa nesporazumima i konfliktima.

 

Horoskop otkriva i najintimnije želje: Novogodišnji poklon kao stvoren za vas i vaše najdraže

 

Merkur koji utiče na pun Mesec u Blizancima je u Jarcu, pa se komunikacija i odnosi sa drugima mogu puno promeniti u narednih desetak dana. Posebno, jer će Merkur od 19. decembra krenuti retrogradno. Kako su svi događaji povezani može doći do svađe, naročito ako ne kontrolišete reči i osećanja koja ih prate, pa može doći do prekida nekog odnosa i do čekanja da se uvređena osoba javi i nastavi komunikaciju. Da bi ste to izbegli, ne žurite sa izjavama i ne ulazite u nepotrebne sukobe i svađe.

 

Insistiranje na vašem stavu i mišljenju sada može da dovede do promena kakve niste želeli da se dogode. Ovaj pun Mesec će najviše osetiti osobe koje imaju neke planete u Blizancima oko 22. stepena, odnosno oni koji su rođeni nekoliko dana pre i posle 13. juna, kao i osobe koje su rođene oko 12. decembra, a zatim u nešto manjoj meri i osobe u znaku Device ili one koje imaju neku planetu oko 22. stepena u Devici i Ribama( treća dekada).

 

Promenljivi znaci biće najviše izloženi uticaju punog Meseca, a zatim i osobe sa podznakom u Raku i u znaku Lava. Kod Rakova to može biti vezano za unutrašnji nemir i napetost, nesanicu, unutrašnje sukobe ili pak za život u inostranstvu. Kod Lavova pun Mesec uticaće na odnose sa osobama u nekoj grupi ili na prijateljske odnose. Na fizičkom planu osetljivi su donji disajni putevi i pluća.

 

makonda-tracker