Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 21. do 28. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 21. do 28. oktobra
foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav: Idealno rešenje za slobodne pripadnike znaka bilo bi kratko putovanje u većem društvu jer bi u tim uslovima mogli da promene emotivni status. Zauzeti pripadnici trebalo bi da prihvate inicijativu svog partnera ukoliko žele da uživaju.

Posao: Poljuljana vera u uspeh glavni je razlog vaše stagnacije na poslovnom planu. Posvetite se učenju, savladajte novu veštinu i stvari će polako krenuti u dobrom smeru. U ovom periodu vaša istrajnost biće na iskušenju. Ne odustajte!

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

 

JARAC

 

Ljubav: Veoma ste kreativni i bićete zbog toga zapaženi. Emotivni život zavisi od sjajnih pozicija zvezda, što ćete nesumnjivo umeti da prepoznate i iskoristite na najbolji način. Uživajte bez zadrške!

Posao: Nadređeni imaju utisak da je vaša mentalna snaga nenarušiva. Iskoristite takvo stanje stvari da poradite na svom statusu i eventualnom unapređenju. Ne dozvolite sebi grešku i sve proveravajte nekoliko puta, za svaki slučaj.

Zdravlje: Unosite više kalcijuma.

 

Tajne koje sa sobom nosi period Venere u znaku Strelca: Teško ćete odoleti šarmu!

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Omogućite sebi dovoljno slobodnog vremena da se posvetite partneru. Potrudite se da nađete balans između obaveza i opuštenih trenutaka. Ovakav pristup biće od velikog značaja za trenutni emotivni status.

Posao: Ishodi aktuelnih situacija zahtevaće od vas mudre i brze reakcije. Potrudite se da ne donosite konačne odluke i ostavite sebi dovoljno manevarskog prostora da se predomislite. Vaše reakcije zbunjuju saradnike.

Zdravlje: Aktivan odmor doprinosi kvalitetu života.

 

RIBE

 

Ljubav: Nemojte se iznenaditi zbog emotivnih iskušenja koja vas čekaju mimo vaše volje. Donesite odluku koja je dugoročno dobra za vas i sigurno se nećete pokajati. Ovo nije period u kome se rizik isplati.

Posao: U prvim danima ovog perioda uspevate da realizujete planove koje već duže vremena odlažete. Iskoristite povoljne uticaje za komunikaciju u svakom obliku jer to je način da povećate zaradu. Zadovoljstvo je zagarantovano.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

 

makonda-tracker