Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 21. do 28. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 21. do 28. oktobra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Pozicije Jupitera i Venere daju vam povoda za uživanje. Ove nedelje odluka će biti na vama, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Postupite u skladu sa svojom ličnošću.

Posao: Pažljivo razmotrite finansijsku situaciju pre nego što preduzmete odlučne akcije na radnom mestu, koje su vam i te kako karakteristične. Iako vaše vrednosti dolaze do izražaja u stresnim situacijama, preispitajte se pre nego što donesete konačan sud.

Zdravlje: Nervozu umirite sportskim aktivnostima.

 

BIK

 

Ljubav: Iako vam nekada treba dosta vremena i energije da se pokrenete, u ljubavi to pravilo ne važi. Bićete skloni impulsivnim postupcima i insistiraćete da sprovedete svoju volju u emotivnoj vezi.

Posao: U ovom periodu poći će vam mnogo toga za rukom, a nanizani uspesi doprineće vašem samopouzdanju. Bez obzira na to, ostanite realni i dosledni jer to je jedini pravi put do uspeha.

Zdravlje: Nastojte da učinite korisne promene na fizičkom planu.

 

Spremite ze za uživanje u magiji meseca oktobra: Pogledajte OVE NOĆI u nebo i zamislite jednu od najlepših želja!
 

BLIZANCI

 

Ljubav: Obratite pažnju na dešavanja u bližoj okolini, naročito u danima slavlja, neko će vam sigurno privući pažnju. Planete vam obećavaju prave prilike za lepe trenutke udvoje.

Posao: U nedelji pred nama nemojte previše energije ulagati u tuđe ideje i započinjanje novih projekata. Pustite da stvari idu spontano i posvetite se aktuelnom poslu i rešavanju svakodnevnih zadataka. Očekuju vas lepe vesti sredinom nedelje.

Zdravlje: Bol u ramenima posledica je stresa.

 

RAK

 

Ljubav: Društveni kontakti izuzetno su naglašeni i odvijaće se nesmetano, a vaša želja da usrećite one koje volite urodiće plodom.

Posao: U drugoj polovini ovog perioda postoji mogućnost da realizujete jedan izuzetno važan poslovni projekat. Potrudite se da vikend iskoristite za odmor da biste u poslovnom smislu krenuli punom parom napred.

Zdravlje: Letargične misli odagnajte provodeći vreme s najdražima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

 

Ljubav: Spremite se za iznenađenja u sferi emotivnih dešavanja. Na tom polju trebalo bi da odgovorite na svaki izazov koji se pred vas postavi. Dokažite da ste majstor ljubavnih igara!

Posao: Zbog mogućih nesuglasica sa saradnicima, postarajte se da budete popustljiviji, a naročito se potrudite da zadržite mišljenje za sebe. Obuzdajte potrebu da drugima pokažete koliko vredite i sačekajte bolji period da planove sprovedete u delo.

Zdravlje: Radite na podizanju imuniteta.

 

DEVICA

 

Ljubav: Pokušajte da se oslobodite stega i dozvolite sebi da se nađete u novim i neočekivanim situacijama. Morate da izađete iz zone komfora ukoliko želite promene na emotivnom planu.

Posao: Izvanredan period da se pokrenete i preuzmete inicijativu u realizaciji poslovnih planova. Vaša izuzetna koncentracija doneće odlične rezultate. Nadređeni jednostavno neće imati nikakvih zamerki.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

 

VAGA

 

Ljubav: U društvu prijatelja imaćete bolju priliku da zablistate, a tako povećavate šansu da privučete osobu prijatnog izgleda i pozitivnih stavova. Potrudite se da doprinesete veseloj atmosferi u najbližoj okolini.

Posao: Izbegavajte sve nepotrebne rizike i prekomerne poslovne napore. Koncentrišite se na obaveze i ne dozvolite da vam neodlučnost pokvari mogućnost da napredujete u poslu. Nađite način da se oduprete tuđem uticaju jer on trenutno nije dobar za vas.

Zdravlje: Glavobolje se najbolje leče boravkom na svežem vazduhu.

 

Iskoristite pokretačku energiju Sunca OVAKO: Da li će vam se ovog meseca ispuniti želje?
 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: U središtu pažnje sada su dešavanja na polju partnerstva jer su u ovom period moguće pozitivne promene. Talas strasti zameniće intenzivna potreba za romantičnim trenucima i nežnošću. Ne opirite se tome!

Posao: I pored intenzivnih događaja na emotivnom planu, imaćete dovoljno pozitivne energije za poslovne obaveze. Zračićete samopouzdanjem, bez velike potrebe da dokazujete svoje sposobnosti. Dobre vesti krajem ovog perioda.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav: Idealno rešenje za slobodne pripadnike znaka bilo bi kratko putovanje u većem društvu jer bi u tim uslovima mogli da promene emotivni status. Zauzeti pripadnici trebalo bi da prihvate inicijativu svog partnera ukoliko žele da uživaju.

Posao: Poljuljana vera u uspeh glavni je razlog vaše stagnacije na poslovnom planu. Posvetite se učenju, savladajte novu veštinu i stvari će polako krenuti u dobrom smeru. U ovom periodu vaša istrajnost biće na iskušenju. Ne odustajte!

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

 

JARAC

 

Ljubav: Veoma ste kreativni i bićete zbog toga zapaženi. Emotivni život zavisi od sjajnih pozicija zvezda, što ćete nesumnjivo umeti da prepoznate i iskoristite na najbolji način. Uživajte bez zadrške!

Posao: Nadređeni imaju utisak da je vaša mentalna snaga nenarušiva. Iskoristite takvo stanje stvari da poradite na svom statusu i eventualnom unapređenju. Ne dozvolite sebi grešku i sve proveravajte nekoliko puta, za svaki slučaj.

Zdravlje: Unosite više kalcijuma.

 

Tajne koje sa sobom nosi period Venere u znaku Strelca: Teško ćete odoleti šarmu!

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Omogućite sebi dovoljno slobodnog vremena da se posvetite partneru. Potrudite se da nađete balans između obaveza i opuštenih trenutaka. Ovakav pristup biće od velikog značaja za trenutni emotivni status.

Posao: Ishodi aktuelnih situacija zahtevaće od vas mudre i brze reakcije. Potrudite se da ne donosite konačne odluke i ostavite sebi dovoljno manevarskog prostora da se predomislite. Vaše reakcije zbunjuju saradnike.

Zdravlje: Aktivan odmor doprinosi kvalitetu života.

 

RIBE

 

Ljubav: Nemojte se iznenaditi zbog emotivnih iskušenja koja vas čekaju mimo vaše volje. Donesite odluku koja je dugoročno dobra za vas i sigurno se nećete pokajati. Ovo nije period u kome se rizik isplati.

Posao: U prvim danima ovog perioda uspevate da realizujete planove koje već duže vremena odlažete. Iskoristite povoljne uticaje za komunikaciju u svakom obliku jer to je način da povećate zaradu. Zadovoljstvo je zagarantovano.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

 

makonda-tracker