Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 21. do 28. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 21. do 28. oktobra
foto: Profimedia

LAV

 

Ljubav: Spremite se za iznenađenja u sferi emotivnih dešavanja. Na tom polju trebalo bi da odgovorite na svaki izazov koji se pred vas postavi. Dokažite da ste majstor ljubavnih igara!

Posao: Zbog mogućih nesuglasica sa saradnicima, postarajte se da budete popustljiviji, a naročito se potrudite da zadržite mišljenje za sebe. Obuzdajte potrebu da drugima pokažete koliko vredite i sačekajte bolji period da planove sprovedete u delo.

Zdravlje: Radite na podizanju imuniteta.

 

DEVICA

 

Ljubav: Pokušajte da se oslobodite stega i dozvolite sebi da se nađete u novim i neočekivanim situacijama. Morate da izađete iz zone komfora ukoliko želite promene na emotivnom planu.

Posao: Izvanredan period da se pokrenete i preuzmete inicijativu u realizaciji poslovnih planova. Vaša izuzetna koncentracija doneće odlične rezultate. Nadređeni jednostavno neće imati nikakvih zamerki.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

 

VAGA

 

Ljubav: U društvu prijatelja imaćete bolju priliku da zablistate, a tako povećavate šansu da privučete osobu prijatnog izgleda i pozitivnih stavova. Potrudite se da doprinesete veseloj atmosferi u najbližoj okolini.

Posao: Izbegavajte sve nepotrebne rizike i prekomerne poslovne napore. Koncentrišite se na obaveze i ne dozvolite da vam neodlučnost pokvari mogućnost da napredujete u poslu. Nađite način da se oduprete tuđem uticaju jer on trenutno nije dobar za vas.

Zdravlje: Glavobolje se najbolje leče boravkom na svežem vazduhu.

 

Iskoristite pokretačku energiju Sunca OVAKO: Da li će vam se ovog meseca ispuniti želje?
 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: U središtu pažnje sada su dešavanja na polju partnerstva jer su u ovom period moguće pozitivne promene. Talas strasti zameniće intenzivna potreba za romantičnim trenucima i nežnošću. Ne opirite se tome!

Posao: I pored intenzivnih događaja na emotivnom planu, imaćete dovoljno pozitivne energije za poslovne obaveze. Zračićete samopouzdanjem, bez velike potrebe da dokazujete svoje sposobnosti. Dobre vesti krajem ovog perioda.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker