Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 21. do 28. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 21. do 28. oktobra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Pozicije Jupitera i Venere daju vam povoda za uživanje. Ove nedelje odluka će biti na vama, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Postupite u skladu sa svojom ličnošću.

Posao: Pažljivo razmotrite finansijsku situaciju pre nego što preduzmete odlučne akcije na radnom mestu, koje su vam i te kako karakteristične. Iako vaše vrednosti dolaze do izražaja u stresnim situacijama, preispitajte se pre nego što donesete konačan sud.

Zdravlje: Nervozu umirite sportskim aktivnostima.

 

BIK

 

Ljubav: Iako vam nekada treba dosta vremena i energije da se pokrenete, u ljubavi to pravilo ne važi. Bićete skloni impulsivnim postupcima i insistiraćete da sprovedete svoju volju u emotivnoj vezi.

Posao: U ovom periodu poći će vam mnogo toga za rukom, a nanizani uspesi doprineće vašem samopouzdanju. Bez obzira na to, ostanite realni i dosledni jer to je jedini pravi put do uspeha.

Zdravlje: Nastojte da učinite korisne promene na fizičkom planu.

 

Spremite ze za uživanje u magiji meseca oktobra: Pogledajte OVE NOĆI u nebo i zamislite jednu od najlepših želja!
 

BLIZANCI

 

Ljubav: Obratite pažnju na dešavanja u bližoj okolini, naročito u danima slavlja, neko će vam sigurno privući pažnju. Planete vam obećavaju prave prilike za lepe trenutke udvoje.

Posao: U nedelji pred nama nemojte previše energije ulagati u tuđe ideje i započinjanje novih projekata. Pustite da stvari idu spontano i posvetite se aktuelnom poslu i rešavanju svakodnevnih zadataka. Očekuju vas lepe vesti sredinom nedelje.

Zdravlje: Bol u ramenima posledica je stresa.

 

RAK

 

Ljubav: Društveni kontakti izuzetno su naglašeni i odvijaće se nesmetano, a vaša želja da usrećite one koje volite urodiće plodom.

Posao: U drugoj polovini ovog perioda postoji mogućnost da realizujete jedan izuzetno važan poslovni projekat. Potrudite se da vikend iskoristite za odmor da biste u poslovnom smislu krenuli punom parom napred.

Zdravlje: Letargične misli odagnajte provodeći vreme s najdražima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker