Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 30. septembra do 7. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 30. septembra do 7. oktobra
foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Velike su šanse da ćete u neposrednoj okolini upoznati veoma zanimljivu osobu. Ne bi trebalo da propustite šansu za kratkotrajno uživanje. Zauzeti Lavovi imaće burne trenutke početkom nedelje, ali strasti će se vremenom stišati.

Posao: Spremni ste da inicirate promene koje vam odgovaraju. Ipak, imajte na umu da bez podrške drugih nećete uspeti, ali postoji mnogo onih koji nisu oduševljeni time da ih baš vi predvodite. Mirnije pristupite poslu i tako rešite situaciju u svoju korist.

Zdravlje: Pritisak u čeonom delu.

 

 

DEVICA

Ljubav: Ove nedelje srešćete nekoga iz prošlosti i zagarantovano je obostrano oduševljenje. Nije nemoguće da se ponovo prepustite odnosu za koji znate da nema budućnost. Ako ste zauzeti ili u braku, postoji mogućnost da budete otkriveni.

Posao: Nepovoljne informacije koje ćete saznati tokom nedelje, sigurno će vas uznemiriti. Sačekajte sa reakcijom i proverite sve što ste čuli. Problemi su mogući, ali morate mirno da reagujete. Polako i odmereno nastupajte pred drugima.

Zdravlje: Letargija.

 

Lilit: Ovako kraljica noći koja sme sve utiče na vaš znak!

 

VAGA

Ljubav: Vodite računa o svom izgledu i utisku koji ostavljate na druge. Važno vam je što se mnogima dopadate, a ne samo određenoj osobi. Nestrpljivi ste da oduševite sve pred kojima se nađete. Blistav period za sve pripadnike ovog znaka.

Posao: Tokom ovog perioda može se očekivati povećanje prihoda, povoljna kupovina ili prodaja. Spremno reagujte i brzo donesite odluku, jer nema mesta za odlaganje. Bićete ponosni na sebe posle obavljenog posla.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Svakodnevno osećate povoljne efekte Venere. Zainteresovani ste za druge samo ukoliko dele iste strasti kao i vi. Bićete izazvani partnerovom pričom i reagovaćete u skladu sa svojom prirodom. Kontrolišite svoj temperament.

Posao: Rutinski obavljate sve što bi trebalo da uradite i ne unosite se mnogo u odnose sa drugima. Tako se najmirnije osećate i najlakše završavate sve obaveze. Budite u toku sa promenama vezanim za zakone ili propise.

Zdravlje: Izostanak apetita.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker