Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 30. septembra do 7. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 30. septembra do 7. oktobra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: I dalje je partner u centru vaše pažnje. Osećate da je sada pravi trenutak za otvoren razgovor. Naklonjena vam je pozicija Jupitera i partner će pokazati više nego što očekujete. Predstoji vam velika sreća u narednoj nedelji.

Posao: Novi poslovni zadaci u prvi mah vas zbunjuju i čini se kako ne možete uspešno da ih obavite. Ali, drugi su apsolutno svesni vaše sposobnosti da postižete uspeh u nepoznatim vodama. Moguć je zastoj u informacijama koje dobijate.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

BIK

Ljubav: Pred vama je sedmica prepuna strasti i sigurno je da ćete je iskoristiti na najbolji mogući način. Očarani ste partnerom i to otvoreno pokazujete. Slobodni Bikovi mogli bi da upoznaju osobu za kraću ljubavnu avanturu.

Posao: Vaše ponašanje izrazito je pasivno jer očekujete pomoć od drugih. Trebalo bi da budete aktivniji i nađete način da se pokrenete. Merkur vas usporava, ali vama to odgovara. Probudite se!

Zdravlje: Moguća je razdražljivost.

 

Neki su pohlepni, a neki sujetni: Ovo su najveći grehovi svakog horoskopskog znaka
 

BLIZANCI

Ljubav: Muči vas sumnja i ljubomorne reakcije više su nego verovatne. Osećate da se nešto dešava i kako voljena osoba sigurno prikriva neke informacije. Objasnite partneru da nećete odustati dok stvari ne isterate na čistac.

Posao: Ovo je veoma povoljan period za sve one koji su u stalnom kontaktu sa ljudima. Sjajno je to što uvek iskoristite prilike u kojima vaš dar za komunikaciju dolazi do punog izražaja. Efekti posla koji obavite u ovoj nedelji videće se u narednom periodu.

Zdravlje : Nedovoljno spavate.

 

 

RAK

Ljubav: Razmišljate kako da obradujete voljenu osobu i na koji način da joj pokažete ljubav. Najbolji utisak ostavićete ako se odlučite za dva poklona. Ukoliko nemate partnera i tražite srodnu dušu, ne odbijajte poziv da prisustvujete nekoj proslavi.

Posao: Fantastično aspektovan Mars u vašoj kući posla tera vas na akciju i dokazivanje. Ubedljivo ste najbolji na radnom mestu i to će biti nagrađeno pohvalom ili nekom vrstom priznanja. Izazivate divljenje svojih kolega i to vama prija.

Zdravlje: Problemi sa sluhom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker