Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 30. septembra do 7. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 30. septembra do 7. oktobra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: I dalje je partner u centru vaše pažnje. Osećate da je sada pravi trenutak za otvoren razgovor. Naklonjena vam je pozicija Jupitera i partner će pokazati više nego što očekujete. Predstoji vam velika sreća u narednoj nedelji.

Posao: Novi poslovni zadaci u prvi mah vas zbunjuju i čini se kako ne možete uspešno da ih obavite. Ali, drugi su apsolutno svesni vaše sposobnosti da postižete uspeh u nepoznatim vodama. Moguć je zastoj u informacijama koje dobijate.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

BIK

Ljubav: Pred vama je sedmica prepuna strasti i sigurno je da ćete je iskoristiti na najbolji mogući način. Očarani ste partnerom i to otvoreno pokazujete. Slobodni Bikovi mogli bi da upoznaju osobu za kraću ljubavnu avanturu.

Posao: Vaše ponašanje izrazito je pasivno jer očekujete pomoć od drugih. Trebalo bi da budete aktivniji i nađete način da se pokrenete. Merkur vas usporava, ali vama to odgovara. Probudite se!

Zdravlje: Moguća je razdražljivost.

 

Neki su pohlepni, a neki sujetni: Ovo su najveći grehovi svakog horoskopskog znaka
 

BLIZANCI

Ljubav: Muči vas sumnja i ljubomorne reakcije više su nego verovatne. Osećate da se nešto dešava i kako voljena osoba sigurno prikriva neke informacije. Objasnite partneru da nećete odustati dok stvari ne isterate na čistac.

Posao: Ovo je veoma povoljan period za sve one koji su u stalnom kontaktu sa ljudima. Sjajno je to što uvek iskoristite prilike u kojima vaš dar za komunikaciju dolazi do punog izražaja. Efekti posla koji obavite u ovoj nedelji videće se u narednom periodu.

Zdravlje : Nedovoljno spavate.

 

 

RAK

Ljubav: Razmišljate kako da obradujete voljenu osobu i na koji način da joj pokažete ljubav. Najbolji utisak ostavićete ako se odlučite za dva poklona. Ukoliko nemate partnera i tražite srodnu dušu, ne odbijajte poziv da prisustvujete nekoj proslavi.

Posao: Fantastično aspektovan Mars u vašoj kući posla tera vas na akciju i dokazivanje. Ubedljivo ste najbolji na radnom mestu i to će biti nagrađeno pohvalom ili nekom vrstom priznanja. Izazivate divljenje svojih kolega i to vama prija.

Zdravlje: Problemi sa sluhom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Velike su šanse da ćete u neposrednoj okolini upoznati veoma zanimljivu osobu. Ne bi trebalo da propustite šansu za kratkotrajno uživanje. Zauzeti Lavovi imaće burne trenutke početkom nedelje, ali strasti će se vremenom stišati.

Posao: Spremni ste da inicirate promene koje vam odgovaraju. Ipak, imajte na umu da bez podrške drugih nećete uspeti, ali postoji mnogo onih koji nisu oduševljeni time da ih baš vi predvodite. Mirnije pristupite poslu i tako rešite situaciju u svoju korist.

Zdravlje: Pritisak u čeonom delu.

 

 

DEVICA

Ljubav: Ove nedelje srešćete nekoga iz prošlosti i zagarantovano je obostrano oduševljenje. Nije nemoguće da se ponovo prepustite odnosu za koji znate da nema budućnost. Ako ste zauzeti ili u braku, postoji mogućnost da budete otkriveni.

Posao: Nepovoljne informacije koje ćete saznati tokom nedelje, sigurno će vas uznemiriti. Sačekajte sa reakcijom i proverite sve što ste čuli. Problemi su mogući, ali morate mirno da reagujete. Polako i odmereno nastupajte pred drugima.

Zdravlje: Letargija.

 

Lilit: Ovako kraljica noći koja sme sve utiče na vaš znak!

 

VAGA

Ljubav: Vodite računa o svom izgledu i utisku koji ostavljate na druge. Važno vam je što se mnogima dopadate, a ne samo određenoj osobi. Nestrpljivi ste da oduševite sve pred kojima se nađete. Blistav period za sve pripadnike ovog znaka.

Posao: Tokom ovog perioda može se očekivati povećanje prihoda, povoljna kupovina ili prodaja. Spremno reagujte i brzo donesite odluku, jer nema mesta za odlaganje. Bićete ponosni na sebe posle obavljenog posla.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Svakodnevno osećate povoljne efekte Venere. Zainteresovani ste za druge samo ukoliko dele iste strasti kao i vi. Bićete izazvani partnerovom pričom i reagovaćete u skladu sa svojom prirodom. Kontrolišite svoj temperament.

Posao: Rutinski obavljate sve što bi trebalo da uradite i ne unosite se mnogo u odnose sa drugima. Tako se najmirnije osećate i najlakše završavate sve obaveze. Budite u toku sa promenama vezanim za zakone ili propise.

Zdravlje: Izostanak apetita.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Neko bi iznenada mogao da se pojavi u vašem životu. Ukoliko ste slobodni, trebalo bi što više da izlazite na mesta gde se može očekivati emotivni partner kakvog želite. Naglasite svoje atribute i slobodno krenite u osvajanje.

Posao: Rešavaćete i svoje i tuđe probleme na poslu, ali to vam neće biti teško. Ne očekujete zahvalnost, a ni priznanje. Potrebno vam je samo da se dobro osećate, a sada je takav period. Čuvajte se mogućeg problema u saobraćaju.

Zdravlje: Bolovi u potkolenicama.

 

 

JARAC

Ljubav: Nemate potrebu da pričate sa partnerom jer vam se čini da razgovorom ništa ne postižete. Odustajete od rasprava koje se sve češće dešavaju. Postupate mirno, staloženo i nipošto ne dozvoljavate da vas bilo šta izbaci iz takta.

Posao: Stres na poslu ne jenjava, a vi uspešno radite u veoma napetim uslovima. Povremeno imate predloge koji su prihvaćeni i primenjeni pa će vam to ovaj period učiniti prijatnijim i lakšim. Ne bi trebalo da kasnite na sastanke, biće vam zamereno.

Zdravlje: Moguća povreda na poslu.

 

Crni Mesec je tu za one koje pate zbog ljubavi: OVAKO ćete osetiti moćne promene!

 

VODOLIJA

Ljubav: Dve osobe zainteresovane su za vas, a vama je svejedno. Obe su nedovoljno zanimljive za vaše visoke kriterijume, pa ćete opušteno komunicirati s obe. Ne ignorišite savet koji ćete tom prilikom dobiti.

Posao: Imate utisak da radite za dvoje i svesni ste da tako ne možete dugo da izdržite. Pokušajte da se rasteretite jer možete da se razbolite. Neki se izvlače, ali vi to ne umete da radite. Istrajte u nameri da se oslobodite dodatnog posla.

Zdravlje: Muče vas alergije.

 

 

RIBE

Ljubav: Razdražljivi ste i u ljubavnom odnosu samo terate po svom. Partner vas ne razume i ne zna šta bi trebalo da očekuje od vas. Morate da promenite ponašanje ukoliko želite da harmonija zavlada vašim emotivnim životom.

Posao: Iznenadna poslovna ponuda mogla bi da opravda vaše očekivanje. Na predlog starijeg kolege da prihvatite novi angažman, reagovaćete u skladu sa svim svojim kvalitetima. Poslovna ubedljivost ne dovodi se u pitanje, kao ni rezultat vašeg nastupa na sastanku

Zdravlje: Alkohol vam ne prija.

 

makonda-tracker