Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 29. jula do 5. avgusta

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 29. jula do 5. avgusta
foto: Profimedia

 

STRELAC

Ljubav: Odlučni ste da sve iz prošlosti ostavite iza sebe i krenete u novom pravcu. Prihvatate samoću jer ne želite vezu koja se zasniva isključivo na obećanjima bez realizacije. Pojaviće se neko vrlo interesantan.

Posao: Mnogo radite, ali zarada nije odgovarajuća. Netrpeljivost koju osećate prema rutinskim poslovima je očigledna, ali je i neizbežnost istih jasna.

Zdravlje: Problemi sa vidom.

 

JARAC

Ljubav: Zadovoljstvo i ljubav najbližih pravi su pokazatelj da ste postigli ono što ste želeli u sferi privatnog života. Vaša ispunjenost je očigledna i najviše vam godi odmor u krugu onih koje volite.

Posao: Držite se starih obrazaca u rešavanju problema u novom okruženju. Moraćete da promenite i način razmišljanja i ponašanja. Neophodno je novi pristup.

Zdravlje: Tegobe koje osećate posledica su umora.

 

Pomoć u ljubavi: Saznaj koji je SAMO TVOJ lični broj, ali i ono što on krije...

 

VODOLIJA

Ljubav: Velike su šanse da na mestu zabave upoznate nekog ko bi mogao da vam se dopadne. Šarm koji posedujete upotrebićete za osvajanje i utisak koji ne bledi. Srećno!

Posao: Siguran napredak u karijeri ove nedelje za vas znači ne samo priznanje nego i veću zaradu u narednom periodu. Osoba od autoriteta vas hvali, ceni i poštuje, što je najznačajnije od svega.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

RIBE

Ljubav: Pred vama su izazovi za koje nemate pravo rešenje. Dve osobe zainteresovane su za vas, ali nijedna vam nije dovoljno interesantna. Sačekajte bolje dane.

Posao: Neprijatnost na poslu moguća je ukoliko radite u direktnom kontaktu sa ljudima. Zapanjiće vas neočekivana reakcija, ali ipak ćete dobro odreagovati u delikatnoj situaciji.

Zdravlje: Otežano varenje.

makonda-tracker