Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 29. jula do 5. avgusta

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 29. jula do 5. avgusta
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Iskoristite jedan od najlepših perioda za ljubav i uživajte kako samo vi to umete. Potrebno vam je da vas partner obožava jer se samo tako osećate živim. Venera poklanja sjaj koji upijate, ali i reflektujete.

Posao: Naglašeno ste vredni i veoma posvećeni radnim zadacima. Uspevate i drugima da pomognete. Zahvaljujući poziciji Merkura, predlažete konstruktivna rešenja.

Zdravlje: Sasvim solidno i bez većih tegoba.

 

 

BIK

Ljubav: Na mestu daleko od vašeg prebivališta čeka vas veoma zanimljiva osoba. Kratka romansa je sigurna, ali I brzi završetak. Budite hrabri i opušteni, jednostavno - uživajte.

Posao: Raduju vas iznenadni telefonski pozivi i ponude za novi poslovni angažman. Urođena lenjost i pasivnost prete da vam pokvare šanse, ali ipak ćete reagovati pozitivno. Pokrenite se, ne čekajte da inicijativa dođe od drugih.

Zdravlje: Neophodna vam je dijeta.

 

Zašto ovaj avgust nikada nećemo zaboraviti: Šta nam obećava mlad Mesec u Lavu?
 

BLIZANCI

Ljubav: Imate neverovatnu potrebu da vam se rečima dokaže ljubav i to svakodnevno očekujete od partnera. Preterujete u zahtevima i time opterećujete voljenu osobu.

Posao: Više se bavite tuđim poslovima nego sopstvenim. Pomažete drugima da ostvare planove, a vi sami zaboravljate svoje obaveze. Razmislite dobro gde vas to može odvesti.

Zdravlje: Kritičan vam je vratni deo kičme.

 

 

RAK

Ljubav: Veoma ste zadovoljni ostvarenim odnosom i ozbiljnošću emotivnog partnera. Pitanje poverenja u vašoj relaciji videćete već tokom ove nedelje. Razmišljate kako da obradujete one koje volite.

Posao: Teško vam je da radite jer ste premoreni. Osetno ste slabiji na polju posla, ali bez posledica. Istaknuta pozicija na nebu donosi vam novčani priliv. Potrošićete sve što dobijete.

Zdravlje: Bolovi u listovima.

 

foto: Profimedia

 

LAV

Ljubav: Zaljubljeni ste u sebe i niste u stanju da primetite druge i njihove potrebe. Samo o sebi vodite računa, a sve druge zanemarujete. Obratite pažnju na ponašanje ukoliko ne želite da se partner okrene na drugu stranu.

Posao: Povoljan poslovni period praćen je i odgovarajućom zaradom, što vam izuzetno godi. Greška vezana za vremenski rok je gotovo sigurna ove nedelje. Proverite sve što radite zbog mogućih posledica.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

 

 

DEVICA

Ljubav: Neraspoloženje koje osećate posledica je prethodnih pogrešno donesenih odluka. Krivite partnera za sve što se dešava, kao da vi sami niste učestvovali u tome.

Posao: Imate utisak da ništa ne možete da postignete bez podrške drugih ljudi. Ipak, očekivan podsticaj na poslu izostao je bez objašnjenja. Verovali ste onima koji su nemoćni da vam pomognu.

Zdravlje: Skloni ste depresiji.

 

Zvezdani saveti: Tokom perioda Lava mogu vam se ispuniti sve želje!

 

VAGA

Ljubav: Imate želju da se posvetite partneru, ali to ne uspevate jer ste rastrzani na više strana. Ljubav pružate isključivo prijateljima, a voljenu osobu ostavili ste po strani. Opomenuće vas kada se tome ne budete nadali.

Posao: Uspeh u timskim poslovima i uspešna saradnja s autoritetima obeležiće narednu nedelju. Ostvarenje planova je izvesno, a zadovoljstvo postignutim se podrazumeva. Samo napred!

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Pokazujete ljubomoru bez obzira na to što znate da ste i te kako preterali. Krajnje je vreme da se promenite. Mogli biste sebe dovesti u veoma neprijatnu situaciju zbog velike mane koju ne držite pod kontrolom.

Posao: Veoma ste pronicljivi i primećujete grešku koja bi mogla biti veća nego što sada izgleda. Vaš doprinos u rešavanju novonastalog problema oduševiće i kolege i nadređene.

Zdravlje: Bolovi u donjem delu stomaka, posledica su prehlađene bešike.

 

foto: Profimedia

 

STRELAC

Ljubav: Odlučni ste da sve iz prošlosti ostavite iza sebe i krenete u novom pravcu. Prihvatate samoću jer ne želite vezu koja se zasniva isključivo na obećanjima bez realizacije. Pojaviće se neko vrlo interesantan.

Posao: Mnogo radite, ali zarada nije odgovarajuća. Netrpeljivost koju osećate prema rutinskim poslovima je očigledna, ali je i neizbežnost istih jasna.

Zdravlje: Problemi sa vidom.

 

JARAC

Ljubav: Zadovoljstvo i ljubav najbližih pravi su pokazatelj da ste postigli ono što ste želeli u sferi privatnog života. Vaša ispunjenost je očigledna i najviše vam godi odmor u krugu onih koje volite.

Posao: Držite se starih obrazaca u rešavanju problema u novom okruženju. Moraćete da promenite i način razmišljanja i ponašanja. Neophodno je novi pristup.

Zdravlje: Tegobe koje osećate posledica su umora.

 

Pomoć u ljubavi: Saznaj koji je SAMO TVOJ lični broj, ali i ono što on krije...

 

VODOLIJA

Ljubav: Velike su šanse da na mestu zabave upoznate nekog ko bi mogao da vam se dopadne. Šarm koji posedujete upotrebićete za osvajanje i utisak koji ne bledi. Srećno!

Posao: Siguran napredak u karijeri ove nedelje za vas znači ne samo priznanje nego i veću zaradu u narednom periodu. Osoba od autoriteta vas hvali, ceni i poštuje, što je najznačajnije od svega.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

RIBE

Ljubav: Pred vama su izazovi za koje nemate pravo rešenje. Dve osobe zainteresovane su za vas, ali nijedna vam nije dovoljno interesantna. Sačekajte bolje dane.

Posao: Neprijatnost na poslu moguća je ukoliko radite u direktnom kontaktu sa ljudima. Zapanjiće vas neočekivana reakcija, ali ipak ćete dobro odreagovati u delikatnoj situaciji.

Zdravlje: Otežano varenje.

makonda-tracker