Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 29. jula do 5. avgusta

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 29. jula do 5. avgusta
foto: Profimedia

 

LAV

Ljubav: Zaljubljeni ste u sebe i niste u stanju da primetite druge i njihove potrebe. Samo o sebi vodite računa, a sve druge zanemarujete. Obratite pažnju na ponašanje ukoliko ne želite da se partner okrene na drugu stranu.

Posao: Povoljan poslovni period praćen je i odgovarajućom zaradom, što vam izuzetno godi. Greška vezana za vremenski rok je gotovo sigurna ove nedelje. Proverite sve što radite zbog mogućih posledica.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

 

 

DEVICA

Ljubav: Neraspoloženje koje osećate posledica je prethodnih pogrešno donesenih odluka. Krivite partnera za sve što se dešava, kao da vi sami niste učestvovali u tome.

Posao: Imate utisak da ništa ne možete da postignete bez podrške drugih ljudi. Ipak, očekivan podsticaj na poslu izostao je bez objašnjenja. Verovali ste onima koji su nemoćni da vam pomognu.

Zdravlje: Skloni ste depresiji.

 

Zvezdani saveti: Tokom perioda Lava mogu vam se ispuniti sve želje!

 

VAGA

Ljubav: Imate želju da se posvetite partneru, ali to ne uspevate jer ste rastrzani na više strana. Ljubav pružate isključivo prijateljima, a voljenu osobu ostavili ste po strani. Opomenuće vas kada se tome ne budete nadali.

Posao: Uspeh u timskim poslovima i uspešna saradnja s autoritetima obeležiće narednu nedelju. Ostvarenje planova je izvesno, a zadovoljstvo postignutim se podrazumeva. Samo napred!

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Pokazujete ljubomoru bez obzira na to što znate da ste i te kako preterali. Krajnje je vreme da se promenite. Mogli biste sebe dovesti u veoma neprijatnu situaciju zbog velike mane koju ne držite pod kontrolom.

Posao: Veoma ste pronicljivi i primećujete grešku koja bi mogla biti veća nego što sada izgleda. Vaš doprinos u rešavanju novonastalog problema oduševiće i kolege i nadređene.

Zdravlje: Bolovi u donjem delu stomaka, posledica su prehlađene bešike.

 

makonda-tracker