astro prognoza

Veliki nedeljni horoskop od 28. oktobra do 3. novembra za svih 12 znakova Zodijaka

0

Šta su nam zvezde pripremile?

Veliki nedeljni horoskop od 28.10. do 03.11.
Veliki nedeljni horoskop od 28.10. do 03.11.foto: Shutterstock / Max4e Photo

LAV

 

Hrana

Slatkiše, premasnu i prezačinjenu hranu – izbegavajte. Potrebni su vam proteini iz ribe, mesa, jaja. Možete pojačati mlečne proizvode kao što su sir, jogurt, kiselo mleko, kefir.

Ljubav

Pomešana osećanja – čas uzburkana i vruća, čas nemirna i nervozna. Malo se dižete, malo spuštate, malo plovite na toplim morima ljubavi, malo vam strahovi zgrče stomak i stisnu želudac. Ni partner nije u jednoj od svojih najboljih faza – i on ima svoje podeljenosti i svoje raskrsnice. A ipak – vas dvoje se držite zajedno. Jer potrebni ste jedno drugom – za grljenje kada ste na sunčanoj strani ulice, a za oslonac kada je međusobna podrška i razumevanje potrebno. Slobodni Lavovi – ili nove ljubavi u kojima postoji neka komplikacija ili obnova odnosa iz prošlosti koji je ostao nedorečen, nezaključen.

Posao

Istina je da poslovna svakodnevica donosi mnoštvo izazova, pogotovo u komunikaciji sa šefovima i saradnicima koja će biti jako promenljiva u ovom periodu (a i neke informacije vam neće lepo „sesti“ na želudac), ali se veći izazovi dešavaju unutar vas. U jednom trenutku „pumpate“ sebe optimizmom, u drugom počnete da se preispitujete i više niste sigurni da li su vaši potezi i odluke u proteklom periodu bili pravi i na mestu. Pred kraj radne nedelje pozitivne vesti u vezi vaših finansija.

Zdravlje

Umor, pojačan nivo stresa.


 

DEVICA

 

Hrana

Ove nedelje vam prija sve što je pikantno, jako začinjeno – sve ono što vašem varenju i organizmu ne odgovara. Bilo bi mnogo bolje da klopate blažu hranu, više kuvanog, više povrća….

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je dobra, emocije i međusobna podrška postoji. Ipak, sve ovo ne znači da je pred vama mirna i opuštena nedelja. Neki eho iz prošlosti može napraviti problem – može se pokrenuti stara sumnja, možete shvatiti da ne delite iste planove i ciljeve, mogu se kao bumerang vratiti neke neprijatne situacije od ranije i na kratko vas poljuljati ili poljuljati ono što osećate prema partneru. Slobodne Device – nemojte se okretati ka prošlosti jer će vas opet „prevariti“ – obnovljeni kontakti ili odnosi samo na kratko mogu doneti lepotu, vrlo brzo će stari problemi opet isplivati. Društveni život vam je aktivan i dobar – i sigurna sam da ima i novih lica koja zaslužuju vašu pažnju.

Posao

Ako ne računamo umor i mentalnu istrošenost koji mogu biti nešto jači tokom ove sedmice – vi funkcionišete po pitanjima posla dosta dobro. Šta više – neki od vas mogu napredovati ili dobiti solidnu finansijsku nadoknadu, nagradu, neki vid beneficija. Komunikacija sa saradnicima je odlična, vaša organizacija i efikasnost takođe. Tempo dešavanja jeste brz, ali se vi fino snalazite i „plivate“. Ovaj period vam može doneti kvalitetne dogovore i pregovore, kao i prave poteze u pravo vreme.

Zdravlje

Dosta se trošite, a to može uticati na vaš imunitet.

 

VAGA

 

Hrana

Apetit će zavisiti od toga kako se osećate – u danima kada ste mirni i stabilni vaša će ishrana biti ok, ali u danima nezadovoljstva – te loše osećaje ćete zatrpavati većim količinama hrane, naročito slatkišima.

Ljubav

Biće situacija koje vam na kratko mogu pokvariti raspoloženje (one se uglavnom vezuju za posao i obaveze, ali kod nekih Vaga ovo može ukazati i na izvesnu sumnjičavost prema voljenoj osobi), ali je malo verovatno da ćete vi dozvoliti da vas dugo drže negativnosti. Sa fazama lošijeg raspoloženja ćete se junački nositi i truditi se da ništa ne pokvari onaj osećaj koji trenutno imate. Ako je problem posao – rešiće se. Ako je problem u partnerstvu – ni to neće dugo potrajati. Slobodne Vage – niti se osvrćite ka prošlosti, niti ulazite u veze za koje znate da su komplikovane, koliko god bile privlačne za vas.

Posao

Posla i obaveza će biti koliko nećeš a sve će one biti važne ili komplikovane ili zahtevati da im se baš baš posvetite. A verovatno ćete naleteti i na nekog mrguda od kolege ili saradnika koji će vas ugušiti pričom ili vam držati predavanja koja zaista nemate volje niti želje da slušate. Da, mogu vam sve ove situacije pokvariti raspoloženje na neko vreme – ali to neće baš mnogo i dugo uticati na vas. Preguraćete i nastaviti dalje. Čuvajte novac (a sada zarade nisu ni malo loše), jer preterujete sa trošenjem.

Zdravlje

Moguć hormonski disbalans, povremene glavobolje ili otežano varenje.


 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Više povrća i voća u ishrani. Takođe, potrebna vam je barena, kuvana hrana – više nekih supica, čorbica, variva. Meso ne škodi – dokle god ga uzimate povremeno i izbegavate mesne prerađevine.

Ljubav

Vaša su osećanja sada prenaglašena. I sve je ok ukoliko u vama ključa miks emocija i strasti i ukoliko svakom rečju i postupkom „zalivate“ voljeno biće vrućom ljubavlju. Naravno da nije ok ukoliko je vaš detektivski mozak probuđen novim ali i starim sumnjama, nepoverenjima, ukoliko samo čekate neki pogrešan korak ili potez od strane partnera pa da krenete da ih svih oružja „pucate“ na njega. A sada može biti i jednih i drugih situacija. Ja navijam da vas potrefe one prve, a druge zaobiđu u širokom luku. Slobodne Škorpije – odjeci iz prošlosti previše su glasni u ovoj sedmici. Pravite se da ne čujete.

Posao

Bićete nešto usporeniji, slabo fokusirani i neorganizovani u prvim danima radne sedmice. Malo ćete otaljavati posao, malo vam se neće raditi, a verovatno će vam i obaveze koje imate biti zamorne i dosadne. Doduše, razlog za ovakvo vaše funkcionisanje je i umor koji vas je pritisnuo na svim nivoima. No, kad se probudite, naljutite i zainatite u drugom delu sedmice – izvesno je da ćete brzo privesti kraju sve ono što ste razvlačili. A nije vam loš trenutak tada ni da pravite dogovore i poslovne dilove.

Zdravlje

Malo kičma i zglobovi, malo varenje, malo meteoropatske tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker