astro prognoza

Veliki nedeljni horoskop od 28. oktobra do 3. novembra za svih 12 znakova Zodijaka

0

Šta su nam zvezde pripremile?

Veliki nedeljni horoskop od 28.10. do 03.11.
Veliki nedeljni horoskop od 28.10. do 03.11.foto: Shutterstock / Max4e Photo

Nedeljni horoskop pripremila: Olga Savić.

 

OVAN

 

Hrana

U nekim danima pojačan apetit, u drugim apetita bez – a na koju ćete od ove dve strane češće, najpre će zavisiti od količine nervoze i vremena, kao i od vašeg mentalno emotivnog stanja.

Ljubav

Promenljiva ljubavna sedmica sa dosta izazovnih momenata u partnerskim odnosima. Oni koji su u braku ili žive zajedno mogu se suočiti sa onim situacijama koje nisu rešili u proteklom periodu, a koje sada ponovo dolaze na dnevni red. U vezama – partner neće imati razumevanja za vaš manjak vremena zbog porodičnih ili poslovnih obaveza, a može postati i pojačano sumnjičav. Slobodni Ovnovi – pažnju vam može privući osoba sa kojom iz nekog razloga (razlika u godinama, udaljenost) ulazak u vezu donosi dosta komplikacija. U nekim slučajevima – pojačano razmišljanje, pa i kontakt sa starom ljubavi.

Posao

Bilo da ste zadovoljni trenutnim odvijanjem poslovnih situacija, bilo da niste – jedna stvar je ista, a to je prisutnost velike količine umora i opterećenost obavezama. Ako ste u mogućnosti uzmite koji dan da danete dušom i povratite energiju, a ukoliko niste – pripremite se na sedmicu koja će vas čas „hladiti“ a čas vas zagrevati do usijanja. Dobro usmerene i promišljene akcije će dati rezultate, a one sprovedene impulsivno – mogu vam doneti dodatne glavobolje. Neke poslovne situacije se neće završiti u vašu korist

Zdravlje

Lošije varenje, nervoza, umor.

 

BIK

 

Hrana

Pravi trenutak da se ishrana izbalansira ili ograniči. Sa menija sklonite namirnice koje opterećuju varenje a okrenite se ishrani sa dosta povrća, namirnica bogatih gvožđem. Prijaće vam i mlečni proizvodi.

Ljubav

Odnos sa partnerom neće u ovim danima biti jednostavan. Neki vid vašeg nezadovoljstva je prisutan – ok, ovo ne mora biti striktno vezano za odnos sa voljenom osobom, ali će svakako uticati na vaš način razmišljanja, na vaše emocije (bar u ovom trenutku), na vašu sposobnost prilagođavanja. Cela sedmica nosi neku čas slabiju, čas jaču napetost između vas dvoje...a gde ima puno baruta – dovoljna je samo jedna varnica. Slobodni Bikovi – svaki emotivni početak sada „vuče“ velike strasti i snažna osećanja – priče koje u prvoj fazi deluju bajkovito i nerealno dobro....a kasnije postaju vrlo komplikovane.

Posao

Moguće je da je jedan od korena vašeg nezadovoljstva baš u poslovnom i finansijskom sektoru. Što se finansija tiče – iako zarade jesu nešto bolje nego ranije, talas troškova preti da vas preplavi tokom ove sedmice. Kada pričamo o poslu - pritisnuti ste obavezama, a komunikacija sa kolegama i saradnicima i nije posebno dobra, šta više – može biti i nesporazuma i pojačane tenzije. Takođe, moguće je da vam se ni malo ne dopadaju neke promene koje poslodavac pokušava da uvede.

Zdravlje

Moguće oscilacije hormona, kao i dosta stresa.


 

BLIZANCI

 

Hrana

Upali ste u period neadekvatne ishrane, sa previše začina, previše grickalica, konzervirane i brze hrane. Vašem će stomaku više prijati kuvano – naročito neke čorbice, supice, nešto tog tipa.

Ljubav

Možda bi bilo dobro da ovih dana češće slušate i zaista čujete voljenu osobu koja itekako može imati šta da kaže. Nešto od rečenog će vam prijati, a nešto baš i ne – pogotovo one stavke u kojima će taksativno biti navedeno koliko ste pažnje i truda u poslednje vreme posvetili partneru, a koliko vam je „pojelo“ sve ostalo. Nemojte da vam na jedno uvo uđe a na drugo izađe – razmislite šta možete uraditi da popravite situaciju. Slobodni Blizanci – najprimamljivije su one najkomplikovanije ljubavi, one u kojima sve deluje neizvesno a toliko je istovremeno primamljivo i opojno...zar ne?

Posao

Radna svakodnevica deluje prilično „zahuktano“ – obaveze se samo ređaju jedna za drugom, a i vi možete doprinositi ovoj atmosferi time što ćete pokušavati da funkcionišete na više strana ili u poslednjem trenutku menjati planove. Moguće je da nov predlog za posao ili saradnju dođe do vas u ovom periodu, ali bi trebali da sagledate da li ste u mogućnosti da taj tip obaveza trenutno preuzmete na sebe. Ako se pored redovnog bavite i dodatnim poslom – teško ćete sada sve postići.

Zdravlje

Problemi sa stomakom i urinarnim traktom.

 

RAK

 

Hrana

Ishrana koja vam daje energiju – više svežeg ili barenog povrća, više mesa i ribe, a manje šećera, konzervirane hrane, industrijskih mesnih prerađevina – odgovarala bi Rakovima tokom ove sedmice.

Ljubav

Ukoliko postoje potisnute emocije, potisnuta nezadovoljstva ili pitanja na koja do sada niste dobijali odgovore od partnera – vrlo je lako moguće da dođe do „pucanja brane“ i izlivanja svih osećanja iz vas. Odnosi koji su krhki i nestabilni mogu imati izazovne situacije koje čak mogu dovesti i do prekida, ali kod onih koji su stabilni – ovo će doneti samo da se „vazduh raščisti“ i resetuju emocije. Ne bežite od strasti koje nosite u sebi, pokažite partneru kolika je njihova snaga. Slobodni Rakovi – ovo je istovremeno i divan i komplikovan period za ulazak u novu ljubavnu vezu. Ipak – ljubav ne pita da li joj je vreme ili ne.

Posao

Dešavanja u poslovnoj svakodnevici neće vam baš uvek prijati i dovešće do toga da preispitujete neke svoje stavove, odluke ili dosadašnji način funkcionisanja. Ipak, malo je verovatno da ćete promeniti bilo šta od toga – rešili ste da neke situacije isterate do kraja i nećete odustati. U ovoj ćete sedmici više vremena nego što ste planirali morati da posvetite obavezama – i novim, ali i onim koje su ostale na čekanju u proteklom periodu. Niste trenutno zadovoljni stanjem finansija.

Zdravlje

Glavobolje, potencijalno problemi sa stomakom. Stariji – češće oscilacije pritiska.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker