astro prognoza

Tranzit Merkura u Škorpiju donosi neočekivane obrte – evo šta od 29. oktobra čeka svaki od 12 znakova Zodijaka

0

Sledi period povezivanja sa najdubljim i skrivenim emocijama i željama.

foto: Teo Tarras/Shutterstock
foto: Teo Tarras/Shutterstock

Merkur u Škorpiji od 29. oktobra donosi dublju intuiciju i fokusiranost u komunikaciji, kao i sklonost ka istraživanju, otkrivanju tajni i analiziranju skrivenih aspekata života.

 

Merkur u ovom znaku izaziva nas da se suočimo s najdubljim emocijama i otkrijemo ono što se nalazi ispod površine – u sebi i drugima.

 

Evo kako će se ovaj tranzit odraziti na svaki od 12 znakova Zodijaka.

 

Ovan

 

Ovan
Ovanfoto: Shutterstock

Merkur u Škorpiji podstaći će te da istražiš najskrivenije delove svog bića, posebno u vezi s finansijama i intimnim odnosima. Sada je vreme da raščistiš sve nesigurnosti i suočiš se sa strahovima. Možda ćeš se osećati podstaknuto da potražiš odgovore koje si dugo izbegavao/la. Intuicija ti je jača nego inače, pa je iskoristi.

 

Bik

 

Bik
Bikfoto: Shutterstock/Allexxandar

Ovaj tranzit donosi fokus na odnose i saradnju. Možeš očekivati otvorenije razgovore s partnerom, ali i istraživanje dubokih emocija koje osećaš prema ljudima oko sebe. Biće ti lakše da izraziš ono što stvarno osećaš, ali pripazi da komunikacija ostane iskrena i bez manipulacije.

 

Blizanci

 

Blizanci
Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

U periodu dok je Merkur u Škorpiji, tvoje misli će se okretati ka zdravlju i svakodnevnim obavezama. Možda ćeš osetiti potrebu da preispitaš svoje navike i organizaciju, a intuicija će ti pomoći da otkriješ šta treba promeniti. Ovaj period može biti odličan za istraživanje novih metoda koje će ti poboljšati zdravlje i produktivnost.

 

Rak

 

Rak
Rakfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Merkur u Škorpiji za tebe donosi pojačanu kreativnost i fokus na ljubavne odnose. Možda ćeš osećati jaču potrebu za razumevanjem svog emocionalnog sveta i izražavanjem kroz umetnost ili hobije. Romantika i ljubavni odnosi će biti intenzivniji, a neka pitanja iz prošlosti konačno će naći odgovor.

 

Lav

 

Lav
Lavfoto: Shutterstock/Daniel Eskridge

Ovaj tranzit fokusira tvoje misli na porodicu i dom. Sada je pravo vreme da rešiš nesuglasice sa članovima porodice i preispitaš svoja osećanja prema prošlosti. Možeš očekivati razgovore koji će ti pomoći da dobiješ uvid u porodične obrasce i da poboljšaš odnose u kućnom okruženju.

 

Devica

 

Devica
Devicafoto: Ironika/Shutterstock

Merkur u Škorpiji ti donosi dublju komunikaciju i izražavanje. Sada je pravo vreme da otkriješ istinu, bilo da je to kroz razgovore, istraživanje ili čak kroz pisanje. Tvoja analiza i intuicija su na vrhuncu, što ti može pomoći da doneseš važne zaključke i staviš tačku na neka pitanja koja te već dugo muče.

 

Vaga

 

Vaga
Vagafoto: ANTON URICH/Shutterstock

Merkur u Škorpiji donosi ti priliku da preispitaš svoje finansijske prioritete. Fokus će biti na dugoročnoj stabilnosti, a možda ćeš biti podstaknut/a da sagledaš sopstvene vrednosti i da se posvetiš mudrijem upravljanju novcem. U ovom periodu lako ćeš prepoznati šta ti donosi sigurnost, a šta troši tvoje resurse.

 

Škorpija

 

Škorpija
Škorpijafoto: Shutterstock / Allexxandar

Kako Merkur ulazi u tvoj znak, komunikacija i način na koji se predstavljaš drugima postaju direktniji i prodorniji. Bićeš posebno uverljiv/a i sklon/a dubokim, intenzivnim razgovorima. Ovo je idealno vreme za introspekciju i suočavanje sa sopstvenim mislima i osećanjima. Moguće je da ćeš otkriti nove aspekte sebe i bolje razumeti šta te pokreće.

 

Strelac

 

Strelac
Strelacfoto: Shutterstock / Allexxandar

Ovaj tranzit aktivira tvoje podsvest i duhovnost. Merkur u Škorpiji može te podstaći da otkriješ skrivene aspekte svog mentalnog i emotivnog stanja. Osloni se na intuiciju, jer možeš doći do značajnih otkrića o stvarima koje su ti ranije bile nejasne. Možda ćeš osetiti potrebu za povlačenjem ili meditacijom kako bi bolje razumeo/la sebe.

 

Jarac

 

Jarac
Jaracfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Merkur u Škorpiji donosi ti produbljenje prijateljstava i šansu za ozbiljnije planove u vezi s tim kako ćeš doprineti svojoj zajednici. Tokom ovog perioda možeš otkriti ko su ti pravi prijatelji i koje vrednosti dele s tobom. Pripazi na komunikaciju u grupnim projektima jer sada možeš biti uverljiviji i uticajniji nego inače.

 

Vodolija

 

Vodolija
Vodolijafoto: Shutterstock/Anna Mente

U ovom periodu ćeš biti fokusiran/a na karijeru i ugled. Merkur u Škorpiji podstiče te da dublje analiziraš svoje ambicije i da tražiš istinu u vezi s ciljevima koje želiš da postigneš. Komunikacija s nadređenima može biti intenzivnija, ali pazi da budeš iskren/a i ne koristiš manipulaciju kao sredstvo za postizanje svojih ciljeva.

 

Ribe

 

Ribe
Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

Merkur u Škorpiji otvara tvoje horizonte i inspiriše te da istražuješ nove ideje i znanja. U ovom periodu osećaćeš pojačanu potrebu da učiš i razmenjuješ ideje s ljudima iz različitih kultura i životnih sfera. Osloni se na intuiciju i ne zaboravi da pratiš unutrašnji glas u otkrivanju novih interesovanja i životnih filozofija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

 

 

 

makonda-tracker