zvezde kažu

Horoskop Pavela Globe od 28. oktobra do 3. novembra: Lavovima se smeši veliki novac, a ko treba da poseti lekara?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Nadya Korobkova/Shutterstock

 

Strelac

 

Strelčevi, stvorite ugodnu atmosferu kod kuće koja pogoduje odmoru i opuštanju. Tako ćete zagarantovano stvoriti povoljnu psihološku klimu u porodici i poverljive odnose sa članovima domaćinstva.

 

Možda ćete na ovom talasu težiti duhovnoj samokultivaciji i dobiti snažnu vezu sa svojom intuicijom. Vodeni tretmani i psihološke prakse ove nedelje će biti posebno korisni.

 

Jarac

 

Jarčevi, postoji odličan razlog da odete na putovanje sa prijateljima, steknete nova poznanstva ili se pridružite zajednici istomišljenika.

 

Osetićete povećanje lične energije i izoštravanje intuicije. Ovo će vam omogućiti da napravite pravi izbor prilikom sklapanja ugovora sa pouzdanim partnerima, kao i da zajedno implementirate nestandardne ideje ili pokrenete internet projekte.

 

Upotreba savremenih tehnologija u komunikaciji, pregovaranju i trgovini povećava vašu popularnost i profesionalnu potražnju.

Vodolija

 

Vodolije očekuju profesionalna i finansijska stabilnost, društveni uspeh i priznanje vaših zasluga. U stanju ste da postavite konkretne ciljeve i krenete napred samouvereno i metodično.

 

Stvaranje imidža biznismena ili poslovne žene će vam dodati autoritet i biće dodatna prednost u komunikaciji sa visokim zvaničnicima. Možda ćete dobiti naknadu ili premiju.

 

Riba

 

Ribe, nove prilike dolaze u vaš život, otvaraju svetle perspektive i doprinose ostvarenju vaših planova.

 

Objavljivanje naučnih radova, pokretanje političke ili javne aktivnosti, rešavanje pitanja u višim organima vlasti i organizacija putovanja su povoljni za vas.

 

Obratite pažnju na sopstvenu sliku i samoprezentaciju. Ovo će vam pomoći da se pred potrebnim i uticajnim ljudima predstavite u povoljnom svetlu.

 

Bonus video:

Šta znači da živimo u 12. godini Apokalipse?

 

makonda-tracker