zvezde kažu

Horoskop Pavela Globe od 28. oktobra do 3. novembra: Lavovima se smeši veliki novac, a ko treba da poseti lekara?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Uladzislau Salikau / Panthermedia / Profimedia

Lav 

 

Lavovi mogu računati na uspešno rešavanje pitanja u vezi sa stanovanjem, hipotekama i nasleđem. Povećava se poverenje u sopstvene sposobnosti i sposobnost da se postigne željeni rezultat.

 

Sticanje velikih akcija ili organizovanje porodičnog biznisa dovešće do povećanja bogatstva. Preduzetnici zarađuju od poslova vezanih za nekretnine, izgradnju ili zemljište.

 

Devica

 

Ženama će sposobnost pronalaženja zajedničkog jezika sa drugim ljudima pomoći u saradnji i poslovnom partnerstvu, u konsaltingu i intelektualnoj aktivnosti.

 

Tokom ove nedelje dobićete mnogo korisnih informacija i lako ćete moći da vodite pregovore, prođete intervju ili se dokažete u oblasti konsaltinga. Sastanci će takođe biti uspešni. Zanimljivu osobu ili prijatnog sagovornika možete upoznati u internet zajednicama, preko poznanika, u transportu ili u obrazovnoj ustanovi.

Vaga

 

Vage, pokušajte da sredite svoje poslove - uspećete. Vaše raspoloženje i opšta emocionalna pozadina zavise od toga kako upravljate novcem i koliko odgovorno ispunjavate svoje obaveze plaćanja.

 

Ulaganja u kupovinu robe za komercijalni promet, opreme za rad i alata, medicinske opreme će se dugoročno pokazati veoma isplativim. Praktična primena vaših veština omogućiće vam da dobijete zasluženu nagradu za svoj trud.

 

Škorpija

 

Zvezde savetuju Škorpionima da se fokusiraju na kreativnu realizaciju i svetlu samopromociju. Dobijanje zadovoljstva, posećivanje zabavnih događaja, romantična interesovanja sa seksualnim prizvukom takođe će vam biti veoma privlačna.

 

Efikasan je sport ili poseta kozmetičaru. Provođenje slobodnog vremena sa decom ne samo da će im pomoći da se dobro odmore, već će im pomoći i da povrate svoje živote na uspešniju liniju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker