ASTROLOGIJA

Novčani horoskop od 21. do 27. oktobra: Strelčevima će novčanici postati dosta deblji, a ko treba da se čuva pohlepe?

0

Svi želimo da budemo uspešni i bogati, ali sreća nije uvek na našoj strani. Da biste to popravili, pogledajte savete astrologa za narednu nedelju.

NOVČANI HOROSKOP OD 21. DO 27. OKTOBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 21. DO 27. OKTOBRAfoto: Shutterstrock / Luis Molinero

Bogatstvo i siromaštvo dolaze nam iz naših misli. Ne bez razloga kažu da se stvarnost oko nas rađa u našim strahovima i snovima.

 

Pokušajte ove nedelje češće tražiti finansijske znakove da biste bili bliže novcu. Zvezde i planete će našu svest učiniti fleksibilnijom, što će biti izuzetno korisno za one koji žele da promene svoj život.

Ovan


Generalno, nedelja je savršena za naporan rad, ali Ovnu je bolje da još ne počinje nove stvari, već da se fokusira na ono što još nije završeno. Ovan će moći da ostavi pravi utisak na kolege i potencijalne klijente. Svaki posao u vezi sa prodajom će ići uzbrdo. Vredni Ovnovi krajem nedelje mogu da očekuju veliku novčanu nagradu.

 

Bik


Bik će ove nedelje doživeti povećanje priliva energije. Zvezde su na njihovoj strani, pa će ih sreća stići u ponedeljak i ostaće sa njima do samog kraja nedelje. Možete ići u kupovinu, tražiti novi posao, otvoriti novi posao. Najvažnije je ne prebacivati odgovornost na druge ljude. Mnoge nevolje će biti prolazne, pa na sve treba gledati kroz prizmu optimizma.

Blizanci


Blizanci treba da se oslone na intuiciju i prate čudne događaje uz pomoć kojih će noćna svetila voditi Blizance. To ne znači da treba strmoglavo uroniti u duhovnu stranu života i u svemu tražiti skriveni smisao. To samo znači da je važno ne odbaciti mogućnost da ovo značenje postoji. Novac će ići u ruke onih koji ga ne jure i ne pokazuju pohlepu.

 

Rak


Rakovima početkom nedelje sve može pasti iz ruku. Moguće je da će na poslu i u poslu sve krenuti po zlu. Da ne biste pogoršali situaciju i sprečili nastanak problema, važno je ostati smiren. Sposobnost da zamolite voljene za pomoć pomoći će Rakovima da uštede i povećaju količinu novca. Nema ništa loše ako zamolite prijatelja za pomoć, posebno kada je u pitanju kupovina.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker