ASTROLOGIJA

Novčani horoskop od 21. do 27. oktobra: Strelčevima će novčanici postati dosta deblji, a ko treba da se čuva pohlepe?

0

Svi želimo da budemo uspešni i bogati, ali sreća nije uvek na našoj strani. Da biste to popravili, pogledajte savete astrologa za narednu nedelju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR foto: Jacob Lund/Shutterstock

Lav


Lavovima je za sada bolje da ne započinju nove stvari vezane za novac. Morate se fokusirati na sticanje novih znanja. Važno je postati pametniji, mudriji, bolji. Da biste to uradili, morate analizirati svoju prošlost i identifikovati u sebi šta vas sprečava da se razvijete. Sve ovo će pomoći Lavovima da u budućnosti povećaju svoje prihode i počnu ispravno da tretiraju novac. Od 21. do 27. moguć je veliki broj pristiglih ponuda za posao.

 

Devica


Device treba što pre da se oslobode lenjosti i malodušnosti, jer će druga polovina nedelje biti vreme kada će morati velikom brzinom da donose važne odluke i budu optimistične i objektivne. Device imaju moć da promene sebe, jer su ljudi jake volje. Zbog toga će moći da održe svoj materijalni položaj tokom ove teške, ali produktivne nedelje.

Vage


Vagama je važno da kreiraju sliku na osnovu boja koje im se najviše dopadaju. Izgled će biti od najveće važnosti, posebno za one koji traže novi posao, stalno posećuju poslovne sastanke i treba da ostave najbolji utisak na ljude. Ove nedelje Vaga će moći da prodaje bolje i više, da kupuje i efikasnije ubeđuje.

 

Škorpija


Sredinom nedelje Škorpije može da napadne bolna nostalgija. Misli o prošlosti neće ove ljude dovesti do novca, već će ih, naprotiv, udaljiti od uspeha. Astrolozi veruju da treba razmišljati o sutrašnjici i pokušati da se fokusirate na ono što se dešava sada. Vikend može biti posvećen kupovini, promeni pejzaža ili selidbi. Dozvoljene su skupe kupovine.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker