astrologija

Novčani horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra: Blizancima se prevara vraća kao bumerang, Vage konačno vraćaju dugove!

0

Novac je veoma važan. Bez njega se ne može, pa je važno da pratite finansijski horoskop da biste znali šta će vas čekati u danima pred nama 

NOVČANI HOROSKOP OD 7. DO 13. OKTOBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 7. DO 13. OKTOBRAfoto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Strelac


Strelac će imati finansijski uspeh, ali će situacija biti nesigurna. Fortuna može da se okrene svakog trenutka. Energija planeta je takva da je sada bolje za Strelca da nastavi sam da plovi morem novca. Bolje je ne donositi nepromišljene odluke tokom vikenda, jer to može dovesti do velikih finansijskih gubitaka. Astrolozi snažno savetuju da nikome ne pozajmljujete novac i da sami ne aplicirate za kredite.

 

Jarac

 

Za Jarce je važno da obraćaju pažnju na sitnice. Ovo je vreme kada su efikasnost i kvalitet rada važniji od kvantiteta. Bolje je raditi manje stvari, ali kvalitetnije, nego previše raditi. Moguće je da će tada sve morati da se prepravi, a to je neprijatno, jer će se prihodi smanjiti. Astrolozi primećuju da su u periodu od 7. do 13. oktobra žurba, rizici i avanture strogo kontraindikovane. Novac sada voli predvidljivost.

Vodolija


Vodolija će imati mnogo snage i energije. Raspoloženje zvezda će biti veoma pozitivno, pa će predviđanje nečega biti lakše zbog radne intuicije. Projekti u koje Vodolije polažu velike nade će se isplatiti, pa ako je moguće, bolje je ne petljati. Ako nešto ne uspe, ne morate odustati od ideje. Bolje je kupovati u ponedeljak, sredu i subotu.

 

Riba


Ribe mogu biti preplavljene neprijatnim mislima i sumnjom u sebe zbog Venere. Najbolji i najvažniji kvalitet Riba biće odzivnost. Za pomoć drugima, zvezde će ljudima ovog znaka dati mnogo finansijskih uspeha. Ove ili sledeće nedelje, Ribe će moći da dobiju velike poklone od sudbine za svoju dobrotu. Ova nedelja je dobra za kratka putovanja, ali ne i automobilom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker