ASTROLOGIJA

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Ovnovi donose važnu životnu odluku, a koji znak čeka iskušenje?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vam donose u ovoj uzbudljivoj prvoj nedelji oktobra 

NEDELJNI HOROSKOP ZA STRELCA
NEDELJNI HOROSKOP ZA STRELCA foto: Shutterstock / ladyphoto

STRELAC

 

Hrana

 

Imunitet vam nije sjajan, pa ishranu treba obogatiti medom, svežim voćem – limunom, kivijem, pomorandžama, ali i svežim povrćem – cveklom, šargarepom, celerom. Ne preskačite obroke.

 

Ljubav

 

Pomračenja i ostali bakrači neće vas mnogo doticati – pa kako bi i mogli, kad je vaše nebo bilo oblačno u proteklom periodu, a sada su ti oblaci počeli da se razilaze i da se lakše diše. Ok, ne možemo da kažemo da je sve na svom mestu, ali da je bolja energija počela da zauzima mesto kod vas – to jeste. Ono što je bitno jeste da je odnos između voljene osobe i vas krenuo napred bez konstantnog saplitanja na preprekama kao do sada. Čujete se, razumete, dogovarate – a gde postoji dogovor – tu će biti svega. Lepog, naravno. Slobodni – emotivne prilike su tu, bilo one obojene prošlošću bilo glanc friške.

 

Posao

 

Početak nove radne nedelje baš i nije obojen posebnim entuzijazmom – da li očekujete dosta obaveza, da li očekujete pojačan pritisak od strane saradnika ili šefova ili vam se jednostavno ne ide na posao – šta god bilo – bitno je će ovakva energija biti verovatno samo tokom prepodneva. Već od tada vi ulazite u podsticajniju i energetski bolju fazu koja će funkcionisati do kraja sedmice. Čućete neke zanimljive informacije koje se mogu vezivati za vašu poziciju ili za finansije i koje nisu ni malo loše.

 

Zdravlje

 

Treba vam više odmora.

NEDELJNI HOROSKOP ZA JARCA
NEDELJNI HOROSKOP ZA JARCA foto: Dzhulbee/shutterstock

JARAC

 

Hrana

 

Lagani, ali redovni obroci. I to oni koji su raznovrsni – više mesa i ribe, više žitarica, povrća i voća. Povremeno smućkajte sebi i neki vitaminski koktelčić – kombinaciju limuna, pomorandže, đumbira..

 

Ljubav

 

U ovoj sedmici Mars koji se već neko vreme nalazi u partnerskom polju ( i koji je nekim parovima doneo super dinamičan i interesantan odnos, a drugima emotivne teškoće i borbe) dolazi do tačnog trigonskog aspekta sa Saturnom koji vlada vašim znakom a nalazi se u svojoj retrogradnoj fazi. U prevodu – bilo bi dobro da ispunite obećanja koja ste dali voljenoj osobi, bilo bi dobro da budete mudri i da predate „vođstvo“ partneru po bilo kom pitanju. I glava vas više neće boleti. Slobodni – emocije vam se primiču polako, ali sigurno. Da li su obojene senkama prošlosti ili su sveže i nove – možda i nije toliko važno.

 

Posao

 

U vaše polje karijere i statusa u ovoj su se nedelji smestili mlad Mesec i pomračenje Sunca. Očigledno je pred vama jedna nova poslovna faza koja u početnom periodu može doneti pojačanu tenziju, kao i mnogo situacija koje zahtevaju da delate u pravom trenutku. Vaši su planovi i ciljevi više nego ostvarivi, a sada bi bio dobar momenat i da ih pokrenete. Generalno – možda se sa saradnicima ne čujete na pravi način u početnoj fazi, ali pošto i jedni i drugi umete da prepoznate interes – do dogovora će doći.

 

Zdravlje

 

Mogući problemi sa zglobovima, kostima, kičmom.

NEDELJNI HOROSKOP ZA VODOLIJU
NEDELJNI HOROSKOP ZA VODOLIJUfoto: Ironika/Shutterstock

VODOLIJA

 

Hrana

 

Više bi vam odgovarala „kašika“ ishrana – sve vrste variva, supi, čorbi, paprikaša i ostalih đakonija. Mlečne proizvode bi bilo dobro da smanjite, osim ako je u pitanju kiselo mleko, jogurt, surutka.

 

Ljubav

 

I partner i vi imate svoja otežanja, previše obaveza, nervozu, poslovne i porodične zapetljancije – pa to kod oboje donosi mentalni i fizički umor i naravno da niste baš uvek u spektakularnoj energiji i raspoloženju. Baš iz tog razloga – tražite „vaše“ vreme i neka ga bude što više – bilo da je ono kroz kraći put, kroz izlazak ili kroz druženje sa prijateljima. Ti trenuci opuštanja i čiste radosti doneće da vam srce bude na mestu. Strasti sada ne izlaze lako, ali kada izađu – onda je to vatromet. Slobodne Vodolije – flertići koji pokazuju tendenciju da se pretvore i u nešto više. Zanimljiva dešavanja vas čekaju.

 

Posao

 

Finansijski tokovi prilično snažno teku u ovoj sedmici. Vodolije će raditi i zaraditi. No, svakodnevni život stalno traži ulaganja, stalno gura troškove u prvi plan – i to je sada jednostavno tako. Dosta energije trošite kroz posao koji od vas na dnevnoj bazi „zahteva“ potpunu posvećenost, fokusiranost, brzinu i organizaciju. Ovo je dosta ozbiljan poslovni period u kojem regularnih obaveza ima puno, a stalno se otvaraju i novi „frontovi“. Otvara se mogućnost ozbiljnije saradnje sa inostranstvom.

 

Zdravlje

 

Onako, ni tamo ni ovamo. Potencijalne zdravstvene tegobe su prolaznog karaktera.

NEDELJNI HOROSKOP ZA RIBE
NEDELJNI HOROSKOP ZA RIBEfoto: ANTON URICH/Shutterstock

RIBE

 

Hrana

 

Potrebne su vam zdrave kalorije – iz mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, povrća i voća. Ne one iz čipseva, štapića, brze hrane, slatkiša. Vašoj probavi izuzetno će prijati banane, smokve, suvo grožđe i šljive.

 

Ljubav

 

Emotivno – partner i vi ste na pravom mestu, povezani i neodvojivi. Osećanja i strasti će teći lako, dubine koje u njima pronalazite će vas spajati neraskidivim vezama. U ovoj sedmici i komunikacija sa voljenom osobom je solidna, mada se priče uglavnom vrte oko onih praktičnih stvari – šta treba uraditi, šta treba isplanirati, ko će u kupovinu i tako dalje. Prijalo bi vam da se malo pomerite iz nekih svakodnevnih okvira – nije lako pronaći vreme i pravi trenutak – ali ako ima volje kod oboje (a ima) – sve se može. Slobodne Ribe – mame vas neke strasne, duboke, možda pomalo i zabranjene priče. Ljubav vreba na vas.

 

Posao

 

Dosta se i mentalno i fizički trošite kroz poslovni segment. Iako vaša energija i odlučnost nisu ni malo loši ovih dana – ipak vam okolnosti baš i ne idu na ruku, pa deluje da sve ide teže i zapetljanije nego inače. Komunikacija sa saradnicima je korektna, ali vaši sagovornici deluju pomalo površno i neozbiljno – što vas može iritirati. Finansijski segment vam donosi povremene glavobolje – ne toliko što se priliva tiče, više što se tiče i svakodnevnih troškova ali i neplaniranih izdataka koji se stalno pojavljuju.

 

Zdravlje

 

Uglavnom lakše zdravstvene tegobe.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker