ASTROLOGIJA

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Ovnovi donose važnu životnu odluku, a koji znak čeka iskušenje?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vam donose u ovoj uzbudljivoj prvoj nedelji oktobra 

NEDELJNI HOROSKOP ZA LAVA
NEDELJNI HOROSKOP ZA LAVA foto: ANTON URICH/Shutterstock

LAV

 

Hrana

 

Ono što bi bilo preporučljivo su manji obroci i lakša hrana – to će vam donositi rasterećenost, dobro varenje i dovoljno energije. Bilo bi dobro da smanjite upotrebu začina I mesa i više se okrenete ribi.

 

Ljubav

 

Imate potrebu da kažete ili uradite sve ono što ste do sada, zarad stabilnosti i mira u odnosu možda prećutkivali. Da kažete kako se istinski osećate po nekim pitanjima, šta vam prija a šta baš i ne u odnosu sa voljenom osobom. Iako ovo vaše „otvaranje“ može u početnoj fazi doneti ustalasana osećanja i kod vas i kod partnera – u suštini je ono potrebno i može na pravi način raščistiti situaciju. Inače, i zauzeti i slobodni Lavovi mogu u ovoj sedmici „prizvati“ osobu iz prošlosti i sa njom se ponovo možete povezati, bilo da je u pitanju simpatija, bivša ljubav ili čak neko iz detinjstva/mladosti.

 

Posao

 

Komunikacija sa osobama sa kojima radite i sarađujete će biti prilično dobra ukoliko vi budete umeli da na pravi način čujete drugu stranu. Ako ne budete slušali, već samo držali monologe, može se dogoditi da ne napravite dogovor ili da napravite grešku jer ste se pogrešno razumeli. Pojedini Lavovi ozbiljno razmišljaju o pokretanju privatnog posla, ali ima i onih kojima će se greške iz proteklog perioda sada obiti o glavu – u finansijskom smislu. Baš te finansije sada nisu sjajne – previše je troškova i obaveza.

 

Zdravlje

 

Pojačan umor. U saobraćaju je potrebno više opreza.

NEDELJNI HOROSKOP ZA DEVICU
NEDELJNI HOROSKOP ZA DEVICUfoto: ANTON URICH/Shutterstock

DEVICA

 

Hrana

 

Nastavlja se period u kojem vam je potrebna raznovrsnija ishrana. Sve žitarice, povrće i biljna vlakna sada su poželjni u vašoj ishrani, a možete pojačati i unos mesa, sireva, jaja. Od voća – pomorandže.

 

Ljubav

 

Bilo bi dobro da se voljena osoba i vi bavite nekim laganim, neopterećujućim temama ili da ste češće u društvu zajedničkih prijatelja – i na ovaj način ćete funkcionisati više nego korektno tokom ove sedmice. Istina je da postoje neka pitanja koja se već neko vreme vrte u vašem odnosu i koja niste u potpunosti rešili, ali nešto nisam sigurna da bi ova nedelja bila prava da ih iznesete na dnevni red. Doći će vreme i za njih. Slobodne Device – postoji osoba ili osobe koje pokušavaju da intenziviraju kontakt sa vama i da vam se približe. To može da bude neko potpuno nov, ali neće biti čudno ni ako bude osoba iz prošlosti.

 

Posao

 

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem polju finansija iako mogu u početnoj fazi doneti povećanje troškova i dosta neplaniranih rashoda – ipak su pokazatelj da ulazite u jedan „bogatiji“ period i da će prilivi stabilno teći ka vama. Što se posla tiče – okupiranost obavezama je dosta naglašena, što može proizvesti i po koju grešku sa vaše strane – ali vas neće na duži rok usporiti. Nekima od vas stoji najava napredovanja, promene radnog mesta (na bolje) ili dobijanje važnog poslovnog projekta.

 

Zdravlje

 

Nešto više umora je prisutno, ali ste suštinski dobro.

NEDELJNI HOROSKOP ZA VAGU
NEDELJNI HOROSKOP ZA VAGUfoto: alphaspirit.it/Shutterstock

VAGA

 

Hrana

 

Mlad Mesec u vašem znaku donosi idealan period za započinjanje dijete ili zdravijeg i izbalansiranijeg režima ishrane. Više svežeg voća i povrća, ribe, a potrebno je I više hidriranja.

 

Ljubav

 

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u vašem znaku daju jednu novu notu i vašim emotivnim relacijama, ali i vama. Vage ulaze u duži period u kojem će meriti i odmeravati sve ono što se vezuje za partnerstvo u kojem su. Meriće i svoja osećanja, ali će meriti i to koliko daju a šta dobijaju zauzvrat. Pa će tako neki odnosi u narednim mesecima napredovati, neki stagnirati, a neki i slavno pući. Trenutno, iako ni partner ni vi niste u svojoj energiji i u pravom raspoloženju – odnos ipak teče. Slobodne Vage – postoje šanse i za flertovanje i za nove početke – pomalo uzburkane, sa mnogo energije i hemije – ali baš baš zanimljive.

 

Posao

 

I poslovno ste u periodu većih promena i važnih odluka. Naravno da se one neće dogoditi preko noći ali svakako su u narednom periodu pred vama nove ideje, nove saradnje, nova poslovna partnerstva. Vama je potrebno dosta vremena da donesete odluku, ali kada jednom ona izađe na videlo – nemate naviku da se osvrćete. Tokom ove sedmice možete imati izraženiji pritisak od strane nadređenih. Po pitanju finansija ste u prilično povoljnoj fazi, bar kada su prilivi u pitanju. Troškovi standardno – previše ih ima.

 

Zdravlje

 

Osetljiv urinarni trakt, dosta naglašena nervoza.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJU
NEDELJNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJUfoto: ANTON URICH/Shutterstock

ŠKORPIJA

 

Hrana

 

Ako želite da se ugojite, nastavite putem kojim ste krenuli. Ukoliko vam to nije namera – onda je vreme da menjate nešto u načinu ishrane. Prekinite da svaki čas grickate nešto i da obilazite frižider..

 

Ljubav

 

Škorpije su sklone „okopavanju“ sopstvenog mozga (odmeravanje svake reči, svakog postupka od strane voljene osobe), kao što su sklone, iako se prave totalno kul i da ih ništa ne zanima posebno - da vide sve. Doduše, vide i ono čega ima, ali i ono čega nema. Ti pomalo preterani dramski efekti koji se vezuju za ljubav i voljenu osobu njih drže u stanju uključenosti, u stanju borbenosti, donose im onaj tip napetosti u ljubavi koji ih čini živim....a čini živim i odnos u kojem su. U ovoj su nedelji svi vaši alarmi na maksimumu, ali sa druge strane – i emocije i strasti su otišle nebu pod oblake. Slobodni – vaše je vreme, nema tu šta posebno da se priča. Jedino da vas podstičem u fazonu – Kad ako ne sad? Osvojite i budite osvojeni.

 

Posao

 

Negde ste i vi sami svesni da je došlo vreme da se nešto menja. Neko je u periodu kada će menjati radno mesto, neko će menjati firmu, a neko je pak u periodu kada shvata da je potrebno da se na drugačiji način organizuje ili da drugačije funkcioniše u poslovnoj svakodnevici, da bi i sebi olakšao ali i dobio bolje rezultate. Bilo koja od ovih promena ne može se dogoditi koliko odmah, pa zato ne budite nestrpljivi. Lagano i stići ćete do njih. Sedmica pred vama standardna – doza stresa, doza lakoće.

 

Zdravlje

 

Višak stresa.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker