ASTROLOGIJA

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Ovnovi donose važnu životnu odluku, a koji znak čeka iskušenje?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vam donose u ovoj uzbudljivoj prvoj nedelji oktobra 

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. SEPTEMBRA DO 6. OKTOBRA
NEDELJNI HOROSKOP OD 30. SEPTEMBRA DO 6. OKTOBRA foto: Shutterstock / Max4e Photo

Horoskop piše Olga Savić 

 

OVAN

 

Hrana

 

Posebno će vam prijati meso i mesni proizvodi, posebno će vam prijati jaki začini I “jači” ukus hrane. Pokušajte da u ishranu uvrstite više svežeg povrća i voća, ribe.

 

Ljubav

 

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Vage i vašem partnerskom polju pokazatelj su većih promena (kod nekih će startovati brzo, kod nekih u narednih šest meseci) koje naravno ne mogu na sve Ovnove da se odraze na isti način. Neke veze i bračni odnosi jesu pod pritiskom i postoji mogućnost i odvajanja u narednom periodu. No, isto tako – imaćemo i one Ovnove koji se mogu odlučiti za ozbiljniji korak u odnosu – zajednički život, brak, potomstvo. Slobodnim Ovnovima i na dalje slede stari susreti i osobe iz prošlosti, paralelno sa novim ljubavnim mogućnostima (koje deluju prilično intenzivno i strasno).

 

Posao

 

Novca će u ovoj sedmici biti, a to što će on biti prosleđivan na troškove i umeti da „pobegne“ iz vašeg novčanika – pa, šta da radimo – tako je kako je. Što se posla tiče – umorni ste, prebukirani i nervozni – pa ako vam pada na pamet da po kratkom postupku ovih dana rešavate poslovne situacije i odnose – bilo bi dobro da ipak razmislite više puta. Neki od vas se u ovom periodu mogu odlučiti za izlazak iz postojeće firme i pokretanje posla u privatnoj režiji – i to je ok, samo budite realni u očekivanjima.

 

Zdravlje

 

Pojačano mentalno i fizičko opterećenje.

NEDELJNI HOROSKOP ZA OVNA
NEDELJNI HOROSKOP ZA OVNA foto: Shutterstock / Dzhulbee

BIK

 

Hrana

 

Nedelja u koju ulazimo donosi ili da svaki čas nešto grickate u prolazu ili pak da imate jedan, eventualno dva obroka tokom dana – zbog manjka vremena i umora. Ova vam sedmica ne daje da predahnete.

 

Ljubav

 

Veliki deo vašeg vremena i energije sada oduzima poslovni segment, ali i privatne obaveze – pa koliko ostane lufta za voljenu osobu – ostalo je. Snalazite se sa tim što imate. I naravno – nemojte zajedničke momente bojiti nervozom, ljubomorom, smrknutošću – šaputanje na jastuku će vam mnogo bolje ići od ruke. Neka strasti vode igru. Slobodni Bikovi – možete pronaći nešto što ste dugo tražili – bilo da je u pitanju stara ljubav/simpatija koja ponovo kucka na vaša vrata, bilo da je u pitanju neko ko je baš skrojen po vašoj meri. I staropokrenuti i novopokrenuti odnosi sada mirišu na emotivne dubine i ludila strasti.

 

Posao

 

A na poslu se onako lepo zakuvalo. Različiti ljudi, pa različite i situacije – kod nekog su promene na radnom mestu ili neki vid reorganizacije (koji donosi više štete nego koristi koliko je sve zapetljano i ofrlje urađeno), kod nekog postoji velika žurba jer je zatrpan obavezama, kod nekog postoji problem sa papirima ili je lošiji odnos sa kolegama i tako dalje i tako dalje....Suština je da je ova sedmica naporna i da ste prebukirani – držite se vi dobro, mada su vam snage prilično na izmaku.

 

Zdravlje

 

Svakodnevica vam je nametnula prebrz i prezahtevan tempo. Imunitet nije sjajan.

NEDELJNI HOROSKOP ZA BIKA
NEDELJNI HOROSKOP ZA BIKAfoto: Shutterstock / Dzhulbee

BLIZANCI

 

Hrana

 

Da biste popravili imunitet i osećali se bolje, pored više sna i odricanja od loših navika, trebali biste da i ishranu dovedete u red. Više ribe i svežeg povrća, češće hrana “na kašiku”.

 

Ljubav

 

Mlad Mesec I pomračenje Sunca se dešavaju u vašem polju dece – pa ako planirate potomstvo – vreme je da krenete u akciju. Oni parovi koji već imaju klinčadiju, neka očekuju mini pobunu – posebno ako su roditelji tinejdžera. Generalno – partnerski odnosi se kotrljaju dosta dobro – naleti se povremeno na po koju džombu na putu, ali sa nešto više takta i isto tako nešto boljom komunikacijom (koja sada postoji) – lako se stvari vraćaju u normalu i kotrlja se dalje. Slobodni – ova sedmica, ali i period na dalje vam može doneti nalet euforičnih osećanja i želja. Moguć početak snažnog, strasnog i komplikovanog odnosa.

 

Posao

 

Može vam se u ovom periodu ponuditi nešto novo – nov dogovor, posao, projekat, saradnja – i to može itekako privući vašu pažnju. Iako ove ponude na prvi pogled deluju dosta obećavajuće, možda bi trebalo sebi dati malo vremena da biste mogli realnije da ih sagledate. Da, može se zaraditi kroz njih, ali će posla biti znatno više nego što vam je u prvom trenutku predstavljeno. Generalno – tempo obaveza jeste pojačan, ali vi imate motiva za posao i lepo ćete sa svim situacijama izlaziti na kraj.

 

Zdravlje

 

Osetljiv stomačni deo. Moguće meteoropatske smetnje.

NEDELJNI HOROSKOP ZA BLIZANCE
NEDELJNI HOROSKOP ZA BLIZANCEfoto: Shutterstock / VH-studio

RAK

 

Hrana

 

Svoja raspoloženja i neraspoloženja ćete „daviti“ hranom – što bogatije, kremastije, sočnije, što ukusima raskošnije – to bolje. Ali se nemojte iznenaditi ukoliko u nekim danima budete totalno bez apetita.

 

Ljubav

 

Pomračenje Sunca i mlad Mesec su u vašem segmentu intime, porodice, prošlosti, temelja. Nekima od vas sledi prebiranje po uspomenama, pojačan talas sentimentalnosti i plačljivosti, neko će sa partnerom sa kojim je u vezi krenuti da kuje planove o zajedničkom životu, neko će se u jednom trenutku duriti na voljenu osobu a u drugom je grliti snažno, najsnažnije, a nekome će biti najprijatnije da ga ovih dana malo svi puste na miru. Sto ljudi, sto ćudi. Slobodni Rakovi su u intenzivnom ljubavnom periodu – neki od vas gledaju samo napred u nove ljubavi, ali ima i onih koji kao da čekaju prošlost da se pojavi.

 

Posao

 

Svaki dogovor i svako papirološko pitanje – u ovoj će sedmici biti skopčano sa oscilacijama. Kao da mora da u početnoj fazi postoji neki vid zastoja ili prepreke – rešivo jeste, samo je potrebno nešto više pokušaja i isto tako – nešto više truda sa vaše strane. Vaša energija nije na vrhuncu ovih dana, dosta su vas izmorila dešavanja iz proteklog perioda – pa može da vam se dogodi po koji kiks u poslu. Ukoliko ste privatnik – rezultata ima, ali ne u onoj meri koliko ste se vi nadali. Odnos sa kolegama korektan.

 

Zdravlje

 

Promene raspoloženja i nešto više umora.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker