Novčani horoskop od 23. do 30. septembra: Bikovima Venera stavalj veto na novac, a koga čeka velika promena unutar sebe?

0

Novac ne vlada svetom, ali je definitivno da utiče na naše raspoloženje

NOVČANI HOROSKOP OD 23. DO 30. SEPTEMBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 23. DO 30. SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

 

Strelac

 

Za Strelca je ovo finansijski veoma povoljna nedelja, uprkos negativnoj Veneri. Informacioni i finansijski tokovi biće na strani ovih ljudi. Zanimljive ideje će im i dalje dolaziti, a i dalje će imati sreće u novim stvarima. Takođe će moći češće da nađu zajednički jezik sa drugima. Možete bezbedno da menjate posao, tražite nove saradnike i partnere i razvijate nove ideje. Umerena kupovina će vam podići raspoloženje.

 

Jarac

 

Jarčevi treba da budu dosledni u svojim odlukama. Nema potrebe da rizikujete, upuštate se u avanture ili trošite novac nepromišljeno. Astrolozi im savetuju da sprovode energetsko čišćenje kod kuće, posebno za one koji rade unutar svojih zidova. Ovo je veoma teška nedelja u kojoj će do izražaja doći pristojnost, hrabrost i dobrota. Ako želite da zadržite i povećate prihod, moraćete da se ponašate pošteno. Novac dobijen prevarom biće vrlo brzo izgubljen.

Vodolija

 

Vodolija voli novac, pa im često pada u ruke. Sada astrolozi savetuju ljudima ovog znaka da se malo sakriju i sakriju od finansijskih radara. Morate da vodite računa o svojim obavezama, ali ne pokušavajte da skačete preko glave i ne započinjete nikakve ambiciozne projekte. Neophodno je, bez žurbe i živaca, metodično i odgovorno rešavati one finansijske probleme koji su se gomilali tokom vremena. Na kraju nedelje možete potrošiti novac na zabavu.

 

Riba

 

Ribe će imati mnogo različitih poslova u poslu i na poslu. Moraćemo da delujemo odlučno i brzo, bez odlaganja. Astrolozi napominju da ove nedelje ne bi trebalo da pravite skupe kupovine. Možete bezbedno da kupite bilo šta što će na neki način poboljšati vaše blagostanje. Podnošenje zahteva za kredit će postati izuzetno opasno. Morate se fokusirati na nešto jednostavno i prizemno. Grandiozni planovi se mogu raspasti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kad se spoje astrologija i religija

 

makonda-tracker