Novčani horoskop od 23. do 30. septembra: Bikovima Venera stavalj veto na novac, a koga čeka velika promena unutar sebe?

0

Novac ne vlada svetom, ali je definitivno da utiče na naše raspoloženje

NOVČANI HOROSKOP OD 23. DO 30. SEPTEMBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 23. DO 30. SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Alliance Images

Lav

 

Prva stvar koju svi Lavovi treba da upamte je hrabrost. U periodu od 23. do 29. astrolozi savetuju da se otarase strahova, anksioznosti i opsesivnih misli. Tako će ljudi ovog znaka moći da prekinu niz neuspeha i da se podese na pravi talas. U teškim situacijama bolje je pokazati smirenost. Postoji opasnost od gubitka finansijskih bitaka i poslovnih bitaka za unapređenje, ali nema potrebe da se uznemirujete ako se to dogodi.

 

Devica

 

Devicama često nedostaje prisebnosti. Ove nedelje je važno da ostavite svoja osećanja po strani kada su u pitanju važne odluke i finansijske nevolje. Neophodno je koristiti logiku, zaboravljajući na emocije. Takođe morate biti pažljiviji prema svemu što se dešava oko vas. Univerzum će Devicama slati upozorenja u obliku različitih znakova. Ako počnete da ih primećujete, vaš život će se promeniti na bolje. Ovog vikenda možete potrošiti novac na poboljšanje kuće.

Vage

 

I pored pojave nekih finansijskih i radnih problema zbog Venere, Vagu ne treba otpisivati. Finansijska i radna pitanja ne bi trebalo mnogo da trpe. Samo treba da ostanete fokusirani. Najveći prihodi očekuju Vage koje rade u oblasti nauke, studente, kao i sve koji pokušavaju da optimizuju postojeći posao. Ovo će biti vreme prodora, malih štucanja i briljantnih rešenja.

 

Škorpija

 

Za Škorpije će samopouzdanje doći do izražaja. Važno je zapamtiti da negativnost neće pomoći stvarima. Samo optimizam i istrajnost će pomoći ovim ljudima da povećaju prihode i promene svoje živote na bolje. Ovo nije najbolja nedelja za aktivne akcije, ali sada definitivno ne možete da sedite. Možete ići na poslovna putovanja, pokušati da uradite nešto novo i zanimljivo. Škorpije mogu pronaći inspiraciju u komunikaciji sa voljenima i prijateljima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker