zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra: Bikovi, setite se lekcija iz prošlosti, a koga lenjost može skupo koštati?

0

Finansije su najvažnija oblast života mnogih ljudi i ma koliko novac voleli ili ne, bez njega se ne može

NOVČANI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Billion Photos

Novac vam omogućava da rešite mnoge poteškoće, ali može izazvati i nevolje. Kakva će biti situacija kada su finasije u pitanju od 9. do 15. septembra? Astrolozi su dali svoje tumačenje, pogledajte ga.

 

Merkur je sada jak, a Venera u Vagi nam daje mnogo snage. Mars, iako izuzetno negativan, njegova energija je već uspostavljena i predvidljiva. Sve u svemu, pred nama je prilično povoljna nedelja u pogledu posla i novca.

 

Posebno je vredno istaći njen početak, koji za predstavnike mnogih znakova može postati vreme velikih previranja u poslu i poslovanju. Činjenica je da će se 9. Merkur ponovo preseliti u Devicu - u svoj omiljeni Znak, u kome je njegova snaga maksimalna. Ovo je najpovoljniji dan u nedelji i celom mesecu.

Ovan


Problemi sa novcem ove nedelje mogu da povrede Ovnov ponos, kao i njegovo samopoštovanje. Veoma je važno sve moguće probleme rešavati u pozitivnom raspoloženju. Ne treba ih tretirati kao kraj sveta, jer to može dovesti do novih nevolja. Prema novcu je bolje postupati pažljivo, a da ga ne trošite nepotrebno na sve vrste sitnica. Lideri Ovnovi koji upravljaju velikim osobljem biće veoma srećni.

 

Bik


Ovo je težak period za Bikove, ali oni će moći ne samo da ostanu na površini, već i da sebi sklope par zanimljivih i važnih finansijskih poslova. Ne očekuju se nasumični novčani prihodi, ali Bik može biti siguran da energija utrošena na rad neće biti uzaludna. Sada je najvažnije da se setimo lekcija iz prošlosti. Ovo je vreme kada će mudrost stečena greškama iz prošlosti biti veoma korisna.

Blizanci


Blizanci su dobro vreme za kupovinu. Možete bezbedno da trošite novac na sebe, kao i da kupujete poklone za svoje najmilije. Sada je najvažnije ne rešavati tuđe probleme. Važno je da se fokusirate na sebe i svoje lične probleme. Možda neće biti boljeg vremena za ovo do kraja godine. Neaktivnost je sada jednaka gubitku. Lenjost i odugovlačenje mogu koštati Blizanca novca i autoriteta.

 

Rak


Rakovi veoma vole novac. Pozitivna energija zvezda i planeta može dovesti do smanjenja motivacije, ali ne i do sreće. Ako su Rakovi motivisani i ne postanu lenji, sve će biti u redu. U nejasnoj situaciji, vredi zauzeti stav čekanja. Ako se ukaže prilika za finansijsku i poslovnu aktivnost, možete početi da delujete. Nema potrebe da prebacujete odgovornost na druge.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker