astro prognoza

Novi Mesec u Lavu donosi niz promena za svih 12 znakova Zodijaka – evo koga očekuju prilivi novca, a koga glavobolje!

0

Šta možemo očekivati u narednom periodu?

Šta donosi mlad Mesec u Lavu?
Šta donosi mlad Mesec u Lavu?foto: AstroStar/Shutterstock

U periodu od 1. do 4. septembra odvija se takozvani Bhadrapada Amavasya koji u astrologiji označava velike promene za svaki od 12 znakova Zodijaka.

 

Nov Mesec ulazi u znak Lava i u ovom periodu emocije i dešavanja biće uzburkaniji nego inače.

 

U nastavku teksta saznajte šta možete očekivati od ovog fenomena, kao i na koji način je najbolje postaviti se kako biste iz svega izvukli nešto pozitivno.

 

OVAN

 

Lejdi Gaga je Ovan
Lejdi Gaga je Ovanfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Osobama rođenim u znaku Ovna savetuje se da se u narednom periodu zauzmu za sebe i ono u šta veruju. Ako tako budete radili, budite sigurni da ćete postići sve svoje ciljeve i vrlo brzo moći da planirate nove. Tokom ovog perioda bavite se redovno fizičkim aktivnostima.

 

BIK

 

Devjid Bekam je Bik
Devjid Bekam je Bikfoto: Phil Harris / MirrorPix / Profimedia

Pripadnicima Bika savetuje se da budu naročito oprezni u ovom periodu; pazite kime se okružujete, jer neki ljudi mogu biti strašno ljubomorni na vas. Verujte svojoj intuiciji i čuvajte svoje emocije. Fokusirajte se na učenje i na rad i uspeh na svakom polju će biti zagarantovan.

 

BLIZANCI

 

Anđelina Džoli je Blizanac
Anđelina Džoli je Blizanacfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Blizanci, povedite računa o svom zdravlju. Nastavite da radite na ostvarenju svojih ciljeva, ali sve dok to ne narušava vaše zdravstveno stanje. Oslobodite svoje emocije i pokažite dragim osobama koliko ih volite i koliko vam je stalo do njih, značiće im.

 

RAK

 

Tom Kruz je Rak
Tom Kruz je Rakfoto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Osobama rođenim u znaku Raka vlada Mesec, te je moguće da će njihove emocije u ovom periodu biti uzburkane. Ovo nikako nije dobro vreme da se prepustite anksioznosti, te sa savetuje svakodnevno upražnjavanje joge i meditacije radi opuštanja i postizanja balansa.

 

LAV

 

Dženifer Lopez je Lav
Dženifer Lopez je Lavfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Pojava u astrologiji poznata kao Amasvaja Joga biće prisutna u znaku Lava. To znači da osobe rođene u ovom znaku očekuju nagle promene raspoloženja i narušeno zdravlje, pa se savetuje upražnjavanje meditacije i dobrih manifestacija, kao i briga o sopstvenom telu i duhu.

 

DEVICA

 

Princ Hari je Devica
Princ Hari je Devicafoto: EPA-EFE/Andy Rain

Osobama rođenim u znaku Device vlada planeta Merkur – u ovom periodu možete se osećate neugodno u društvu svojih najbližih, usled naglih promena u njihovom raspoloženju. Nemojte preuzimati ulogu žrtve. Profesionalno, sada je idealan trenutak za nove napretke.

 

VAGA

 

Bela Hadid je Vaga
Bela Hadid je Vagafoto: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Za Vage kojima upravlja Venera, ovaj period biće ključan u izlečenju starih rana. Možete očekivati izdaju od strane ljubavnog partnera, ali nemojte očajavati; glavu gore i sve će biti u redu! U poslu vas potencijalno očekuju gubici, zato budite smireni i hladne glave.

 

ŠKORPIJA

 

Bil Gejts je Škorpija
Bil Gejts je Škorpijafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Škorpije kojima upravlja Mars ovaj period treba da iskoriste za rad koji će ih dovesti do većih novčanih priliva. Na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, pa zauzete Škorpije treba da razreše probleme sa partnerom pre nego što stvari postanu još gore. Vodite računa o sopstvenim emocijama.

 

STRELAC

 

Zoe Kravice je Strelac
Zoe Kravice je Strelacfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Za Strelčeve kojima upravlja planeta Jupiter povoljan je period za pokretanje sopstvenog biznisa, ali nikako sa partnerima. Tokom ovog perioda morate razmišljati praktično i logično, u suprotnom se možete suočiti sa velikim problemima.

 

JARAC

 

Lebron Džejms je Jarac
Lebron Džejms je Jaracfoto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Osobe rođene u znaku Jarca imaće određene nesuglasice unutar porodice u narednom periodu, Kao i pripadnicima Raka i Lava, i Jarčevima se savetuje da praktikuju meditaciju i jogu kako bi uspostavili unutrašnji mir i balans u sebi, ali i oko sebe.

 

VODOLIJA

 

Dženifer Aniston je Vodolija
Dženifer Aniston je Vodolijafoto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Vodolijama koje su vođene Saturnom savetuje se da se u ovom periodu fokusiraju na rad i karijerne ciljeve. Sada je vaše vreme da zasijate. Nove poslovne prilike su na vidiku, a čini se da će svi finansijski problemi sa kojima ste do sada kuburili biti kao rukom odnešeni. Putujte i opustite se.

 

RIBE

 

Danijel Krejg je Riba
Danijel Krejg je Ribafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Drage Ribe, ovo je idealan period da povedete malo više računa o sebi i razmazite se. Oslobodite se svih stega koje su vas nekada držale. Kada je ljubavni život u pitanju, u vezi morate sebe staviti na prvo mesto i odluke nemojte donositi na brzinu i nepromišljeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker