Novčani horoskop od 15. do 21. jula: Ovnovima će Merkur i Venera "vedriti i oblačiti", a koga čeka veliki uspeh?

0

Postizanje uspeha u finansijskom sektoru je mnogo lakše ako kako planete funkcionišu

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Strelac


Strelci su često spremni na sve kako bi postigli svoje ciljeve u poslu i finansijama. Ove nedelje, ni u kom slučaju ne bi trebalo da „idite preko glave“ zarad novčanog uspeha. Ovo je preplavljeno velikim problemima u budućnosti. U poslu i poslu, Strelcu će biti potrebni unutrašnji instinkti. Astrolozi savetuju da slušate sebe ne samo pri donošenju važnih odluka, već čak i pri običnim kupovinama. Stručnjaci takođe savetuju da novac i radne planove delite sa voljenima.

 

Jarac

 

Venera i Merkur će ove ljude učiniti finansijski uspešnim i jakim, ali će im istovremeno poslati nove neprijatelje i zlonamernike. Ove nedelje Jarčevi će morati da se bori za svoje mesto na suncu, što bi moglo da rezultuje značajnim povećanjem prihoda. Važno je da se ne prepustite negativnim emocijama, da verujete u svoj uspeh i da ne bacate novac. Stručnjaci savetuju i da se ne preopterećuju aktivnostima i poslom. Važno je naći vremena za ostavljanje.

Vodolija


Ne pokušavajte da sve držite pod kontrolom. Vodolije treba da počnu da improvizuju. Zvezde i planete pozivaju se na nove stvari, učenje, početak novog puta, promenu okruženja, pa čak i promenu životnog toka. Bik ne treba da odbija primamljive ponude: neko ili nešto će svako predložiti put ka finansijskom uspehu, ukazujući na dobro plaćenu poziciju i rast u karijeri.

 

Riba


Mora se imati na umu da je trenutni položaj planete pogodniji za uspeh u stvarima koje zahtevaju kretanje, aktivnost i odluku. Oni koji vole da završi posao nego što je potrebno mogu da računaju na povišicu i dodatno slobodno vreme. Ovo je odlično vreme za kupovinu i medicinske troškove - odlazak kod lekara, uzimanje testova i tako dalje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore astrološke kombinacije

 

 

makonda-tracker