Novčani horoskop od 15. do 21. jula: Ovnovima će Merkur i Venera "vedriti i oblačiti", a koga čeka veliki uspeh?

0

Postizanje uspeha u finansijskom sektoru je mnogo lakše ako kako planete funkcionišu

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / Andrii Iemelianenko

Lav


Lavovi treba da obrate pažnju na posebne znakove Univerzuma. Oni će biti važni u bilo kojoj oblasti života - ne samo u finansijskoj. Lavovi sa ambicioznim planovima moraju biti izuzetno oprezni. Možda je sada bolje da odlučnu akciju odlože za kasnije. Merkur će vam dati sreću u novim poduhvatima i učiniće da se finansijski poslovi odvijaju mirnije. Možete posvetiti vreme kupovini ako želite.

 

Devica


Na pozadini aktivnih i pozitivnih planeta, Device mogu znatno poboljšati svoju koncentraciju. Uz njegovu pomoć možete lako preuzeti sve poteškoće i rešiti sve finansijske i radne probleme. Po želji Device mogu da se odmore od posla, smišljaju planove i potroše deo svog vremena i novca na volje, na svoj dom i hobije. Ovo je povoljan period da poboljšate svoje veštine i steknete nove veštine. Finansije su važne, ali ne zaboravite na druge oblasti života.

Vage


Venera i Merkur će obaviti svoj posao, omogućavajući Vagi da reši važne probleme i postigne stabilnost u finansijskoj sferi. Druga polovina nedelje biće najproduktivnije vreme u celom mesecu. Biće moguće preuzeti najteže slučajeve i zadatke i donositi važne odluke. Za vikend će biti korisno otići u kupovinu, počastiti se novim stvarima ili napraviti neplanirano iznenađenje za voljenu osobu.

 

Škorpija


Pod okriljem pozitivnog Merkura, neki važni događaji mogu započeti da se dešavaju u životu Škorpije. Astrolozi savetuju da ostavite po strani strahove i brige ako želite da uspete u poslu i finansijama. Ako imate neke važne stvari koje treba da uradite, ove nedelje je vreme da počnete da ih radite. Ako nastavite da ih odlažete za kasnije, to može dovesti do značajnih finansijskih gubitaka. Sada će Škorpionima biti potrebna pažnja na detalje i malo mogućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker