Novčani horoskop od 15. do 21. jula: Ovnovima će Merkur i Venera "vedriti i oblačiti", a koga čeka veliki uspeh?

0

Postizanje uspeha u finansijskom sektoru je mnogo lakše ako kako planete funkcionišu

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / chairoij

Uzimajući u obzir preporuke astrologa ovu nedelju možete učiniti profitabilnom i veoma uspešnom.

 

Merkur je glavni finansijski "element" ove nedelje. Ova planeta, baš kao i Venera je u veoma dobroj poziciji i daje nam mnogo snage. Mars je slab, ali Merkur to kompenzuje. Može se reći da nas očekuje povolne promene i obežavaju prilike u ovih sedam dana.

 

Oni koji žele da prionu na posao mogu da se fokusiraju na pronalaženje dodatnih prihoda i prikupljanje novca. Moćni finansijski tokovi doneće mnogo profita vrednim ljudima.

Ovan


Sa saveznicima kao što su Venera i Merkur, ne morate da se plašite ničega: ovo će biti dobra pomoć u postizanjanju finansijskih i radnih ciljeva. Astrolozi savetuju Ovovima da se postave hrabre ciljeve i fokusiraju se na profesionalni rast. Sreću, novac i promene će privući moć misli. Sada je najvažnije pravo vreme za rešavanje najtežih problema.

 

Bik


Planete će pomoći Biku da se otarase finansijskih barijera u svojim uslovima. To će im pomoći da postanu produktivnost i sigurniji u budućnost. Planete i zvezde će ukazivati Biku na najvažnije stvari koje treba nastaviti i dovesti do njihovog logičnog završetka. Ako se ne razbacujete nevažnim stvarima, nedelju dana će biti dovoljno da završite sve najvažnije stvari. Najviše će moći da zarade predstavnici kreativnih profesija.


Blizanci


Svi Blizanci koji su zaglibljeni u finansijskim problemima i nedostatku novca treba da obrate pažnju na pomoć spolja. Merkur i Venera će ove nedelje udružiti snage kako bi pomogli Blizancima da reši finansijske probleme. Planete i zvezde će podstaći samokritičnost. Možda ćete morati novcem pomoći nekome oko sebe. Bolje je ne pozajmljivati velike sume na neodređeno vreme, kako ne biste upali u finansijsku rupu.

 

Rak


Da bi se rešile finansijske i poslovne stvari, Rakovi bi trebalo da se otarase opsesivnih misli i anksioznosti. Nastavljaju se povoljna vremena, tokom kojih su poremećaji u planovima veoma mali. Rakovi će moći da povećaju prihode i optimizuju troškove, zaslužuju poštovanje svojih pretpostavljenih i kolega. Odlučnost će im biti plus, ali samo ako je opravdana. Možete sigurno raditi u timu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker