astrologija

Nedeljni horoskop PAVELA GLOBE od 10. do 16. juna: Lavovi, nemojte davati PRAZNA OBEĆANJA, Jarčevi, rešite se DUGOVA!

0

Pred vama je zanimljiva astrološka prognoza čuvenog ruskog astrologa

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: HTeam/Shutterstock

Lav


Ovo je odlično vreme za komunikaciju, flertovanje i timski rad. Stručnjaci iz Dailihoro. ru preporučuje Lavovima da obave sve najvažnije kupovine pre kraja ove nedelje, pošto će Merkur u nedelju postati negativan. Tokom ovih sedam dana preporučljivo je nikome ne davati prazna obećanja. Takođe, za sada je bolje da se ne upuštate u tešku hranu i više vremena provodite na svežem vazduhu.

 

Devica


Od 10. do 16. zvezde će pomoći Devicama da se opuste, promene okruženje i obave sve važne kupovine. Preporučljivo je da za sada ne prisustvujete bučnim događajima, čak ni u najboljim danima. Bolje je upoznati ljude na internetu i provesti romantične sastanke kod kuće ili u što opuštenijem okruženju. Generalno, ovo vreme će biti izuzetno pozitivno za Device, tako da možete sa sigurnošću očekivati uspeh u bilo kojoj oblasti.

Vage


Astrolozi savetuju Vagama da nedelju započnu čišćenjem kuće i radnog mesta. Što se pre dom ovih ljudi napuni povoljnom energijom, brže će u njihove živote doći sreća i sreća. Predstavnici ovog znaka će se suočiti sa poteškoćama u poslu i na poslu, ali će sa njima morati lako da se nose. Ova nedelja će biti izuzetno uspešna u ljubavi. Da bi ostavile najbolji utisak na ljude, Vaga treba da izgleda dobro.

 

Škorpija


Za Škorpije, ovo je vreme pobeda i sprovođenja planova. Možda treba da počnete da rizikujete, ali samo u ljubavnoj sferi. Ako vam se neko sviđa, potrebno je to da izjavite, a ne da se prepuštate praznim nadama za prijatne slučajnosti. Bolje je da počnete da delujete u ponedeljak ujutru, jer će se energija planeta i zvezda postepeno pogoršavati. S druge strane, negativ Merkura će nadoknaditi jaka Venera od 16.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker