astro prognoza

NOVČANI HOROSKOP Pavela Globe od 20. do 26. maja: Oprez, Merkur čini ljude nepoštenima, jedan znak je posebno ugrožen

0

Upravljanje finansijama i rad postaje lakši ako unapred naučite sve o uticaju zvezda. Da bi ova nedelja bila produktivnija, uzmite u obzir preporuke astrologa i raspoloženje planeta.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Strelac

 

Da bi uspešno završili i započeli važne zadatke, kao i da bi povećali produktivnost i povećali zaradu, Strelci treba da se sete iskustva iz prošlosti i da ne rizikuju. Bilo koji neprijatni ili, obrnuto, veoma povoljni događaji u vezi sa novcem neće biti nesreća, već posledica njihovih prošlih postupaka. Astrolozi savetuju ljudima ovog znaka da se još ne oslanjaju na svoje unutrašnje instinkte.

 

Jarac

 

Jarčevi ne bi trebalo da zaborave na odmor tokom ovog perioda. Ponekad je reći sebi da „stanete“ i odmorite se veoma korisno za vašu energiju. Merkur će doprineti slabljenju finansijskih tokova i produktivnosti, pa su moguće finansijske poteškoće. Negativna aktivnost Merkura sugeriše da će se i Jarci ove nedelje suočiti sa nekom vrstom borbe. Važno je verovati u sebe i ne trošiti novac na beskorisne stvari.

 

Vodolija

 

Vodolija će možda morati da potroši deo novca na nešto hitno. Moguće su neplanirane kupovine. Što se tiče posla, ne bi trebalo da pokušavate da sve držite pod kontrolom. Vodoliji je bolje da ne budu preterano kreativna i da ne improvizuje. Ove nedelje stvari treba da radite onako kako ste navikli. Možete promeniti posao ili pronaći novi hobi, ali budite izuzetno oprezni. Bolje je ne odbijati nove ponude.

 

Riba

 

Za Ribe će u periodu od 20. do 26. maja prilično veliku ulogu igrati reči, pa tek onda akcije. Ribe koje žele temeljno da se bave poslom i poslom mogu se fokusirati na ovo, bezglavo se uroneći u posao. Možete početi da tražite dodatni prihod. Vredi zapamtiti da je trenutni položaj planeta pogodniji za uspeh u stvarima koje zahtevaju organizaciju, a ne kreativnost. Bolje je ne raditi ništa na brzinu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker