astro prognoza

NOVČANI HOROSKOP Pavela Globe od 20. do 26. maja: Oprez, Merkur čini ljude nepoštenima, jedan znak je posebno ugrožen

0

Upravljanje finansijama i rad postaje lakši ako unapred naučite sve o uticaju zvezda. Da bi ova nedelja bila produktivnija, uzmite u obzir preporuke astrologa i raspoloženje planeta.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / Andrii Iemelianenko

Lav

 

Lavovima će ova nedelja biti poprilično haotična. Ionako nemate mnogo vremena, nemojte da ga gubite na nerad, već da se bacite na posao. Ako situacija nije jasna i ima mnogo problema, astrolozi savetuju da se ne preterujete i ne žurite sa zaključcima. Ovo će pomoći u racionalizaciji energije. Lavovi ne moraju da budu previše aktivni u svojim finansijskim poslovima. Astrolozi savetuju da ne slušaju licemerne ljude i izbegavaju komunikaciju sa zavidnim ljudima.

 

Devica

 

U ovom periodu Device ne bi trebalo da veruju ljudima na reč, posebno kada je novac u pitanju. Ljude ovog znaka očekuju teški radni dani. Možda ćete morati da radite više nego obično. S tim u vezi, astrolozi snažno preporučuju da se pravilno odmorite. Ovo se ne odnosi samo na subotu i nedelju, već i na sve u kojima Device možda nemaju posla. Sada nije vreme za pretvaranje ambicioznih planova u stvarnost.

Vage

 

Venera će Vagama ipak dati samopouzdanje i odlučnost u radu. Ovo vreme je relativno dobro za pokušaj penjanja na lestvici karijere. Glavna stvar je da se ne ponašate loše zbog toga. Zbog opadanja energije Merkura, Vaga može doživeti primetan gubitak motivacije. Možda je vredno da se odmorite od nekih nehitnih stvari, obraćajući pažnju na svoju porodicu. Možete se fokusirati na najjednostavnije moguće stvari.

 

Škorpije

 

Za Škorpije počinje vreme kada vredi raditi što je više moguće rame uz rame sa ljudima od poverenja. Naravno, među vašim kolegama i mogućim klijentima može biti nepristrasnih i pohlepnih pojedinaca. Moraćete da budete pažljiviji u komunikaciji. U nekim novim poduhvatima, astrolozi preporučuju izbacivanje strahova i anksioznosti. Pažnja prema detaljima i malo samopouzdanja će učiniti trik, omogućavajući vam da se oslobodite tereta neispunjenih zadataka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker