astrologija

Nedeljni horoskop PAVELA GLOBE: Stiže vreme PASIVNE AKTIVNOSTI koja traje od 20. do 26. maja, evo kako se zaštititi

0

Nova nedelja je pred nama, a ruski astrolog ponovo tumači zvezde za vas.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Dolazi nova nedelja, a sa njom i nova očekivanja, novi usponi i padovi. Ne treba misliti da je sve već unapred određeno, jer svoju sudbinu pišete sami, bez pomoći spolja.

Stručnjaci portala Megagoroskop podelili su mišljenje poznatog astrologa Pavela Globe o tome kakva će biti nedelja koja dolazi. Generalno, položaj noćnih zvezda nije najbolji, ali će do kraja nedelje postati još gori.

Na kraju kraja, 25.maja Jupiter će ući u znak Blizanaca , zbog čega će postati veoma negativan. Zato je vikendom preporučeno da se ne izlažete opasnosti i ne rizikujete.

Ovan

Ove nedelje Ovnovi treba da se što više klone ljudi, ali je i dalje važno pokazati ljubav i poštovanje voljenim osobama. Još nije preporučljivo tražiti nova poznanstva. Bolje je komunicirati sa onima koji vas ne ljute i ne iniciraju razgovore o neprijatnim temama. Sad je bolje ne govoriti Ovnu šta je to što vam se ne svida u njihovom ponašanju. Izuzetno je opasno piti alkohol i davati prazna obećanja.

Bik

Ove nedelje Bik treba da pokuša da se pomiri sa ljudima sa kojima je imao problema u prošlosti. Destruktivni Jupiter će to definitivno odobriti. Možete reći svojoj voljenoj osobi o svom kajanju i osećanjima i tražiti oproštaj za reči koje je Bik rekao u prošlosti. Za neoženjenog Bika, sada nije najbolje vreme za traženje srodne duše. Bolje je raditi miran i odmeren, razumljiv i poznat posao.

Blizanci

Blizanci ove nedelje mogu biti progutani tupošću dana, rutinom i malodušnošću. U ljubavi je važno postaviti zajedničke ciljeve. Možda samo treba da provedete više vremena sa svojim porodicom i voljenim osobama, ali radeći različite stvari. Važno je da date više slobode ljudima do kojih vam je najviše postalo, a ne da ih kritikujete. Bolje je, naprotiv, održavati ih na sve moguće načine, biti fleksibilni.

Rak

Za Rakove je važno da stede energiju za zajedničke porodične poslove i da pronađe srodnu dušu. Rad bi sada trebalo da bude u pozadini. Bolje je trošiti novac veoma pažljivo, jer neće trajati večno. Želja da da sebi ili nekome poklonite lep poklon za sada će verovatno morati da bude odložena jer vam novčanik to ne dozvoljava. Romantika i ljubav doneće sreću ove nedelje. Rakovi moraju da vole one koji ih vole.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker