zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, do 7. aprila.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Shutterstock/ Mila Supinskaya Glashchenko

LAV

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na zdravlje i posao. Verovatno će doći do pomaka u finansijama, a takođe ćete jednostavno postići svoje ciljeve u svakodnevnom radu. Ako se bavite zdravljem, onda će se ove nedelje vaše stanje poboljšati. A u utorak ćete jednostavno razumeti kako da ga prilagodite uz pomoć ishrane i rutine. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem sektoru transformacije i krize. Možda ćete napraviti iskorak tokom konsultacija sa ženom koja će vam pomoći da prevaziđete neku krizu. 

 

U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će staviti akcenat na vaš odnos sa partnerom. To može biti vaš muž, ili generalno vaši klijenti ili poslovni partneri. Možda ćete morati da napravite neke promene, promenite pristup u komunikaciji. U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije kada su u pitanju finansije. Nekim Lavovima ovo će doneti komunikaciju sa osobom koja će izazvati vaša najjača osećanja.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na učenje i veštine koje ste već imali i koje sada trebate da napredujete u karijeri. Na primer, možda ćete 7. aprila shvatiti da je vredno da se obrazujete i to će u velikoj meri uticati na vaš uspeh. Takođe možete imati vezu sa osobom iz druge zemlje.

 

DEVICA

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na ljubav i hobije. Na ovaj dan možete ići na sport ili se baviti hobijem. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem sektoru odnosa. Imaćete veliku inspiraciju ili čak zaljubljenost u objekat svojih osećanja. Postoji mogućnost kontakta sa ženom koja će vas duhovno transformisati. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će se fokusirati na posao, više ćete biti zbunjeni svojim poslovima. Odlazak kod doktora je takođe verovatan.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će pomeriti fokus na vaše emocije u odnosima. Postoji nešto što niste želeli da primetite, a onda se iznenada pojavljuju emocionalna dubina i oštra, transformativna jasnoća. Na primer, shvatićete da na svoje odnose treba da gledate trezveno i bez ružičastih naočara.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na ljubavnu magiju i seksualnost. Poželećete da više razgovarate o svojoj vezi i možda će se pojaviti predmet naklonosti. Venera vlada vašom sferom novca, tako da možete početi da štedite novac na drugačiji način.

 

 

VAGA

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na stambena pitanja. Moraćemo da razmišljamo o popravkama i kreditima. Verovatan je i dijalog sa vašom majkom. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom u vašem sektoru rada i zdravlja. Možda ćete imati veliku inspiraciju da se brinete o svom imunitetu; uopšte, shvatićete kako da i sami „ozdravite“. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da sagledate svoje odnose sa drugima. Verovatno ćete se sastati sa prijateljima, gde ćete razgovarati o svojoj prošlosti, a takođe i razmišljati o tome kako da se pripremite za novi iskorak koji imate na umu.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će vam doneti fokus na vaše emocije i skrivene strahove u pitanjima zdravlja, života ili posla. Na primer, možete odlučiti da vežbate ili promenite način života jer vas lekar brine o izgledima za dijagnozu. Videćete i neke izglede za posao ako ne gledate kako se situacija razvija bez ružičastih naočara. U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vaš odnos sa partnerom. Moraćete više da radite na svom braku. Takođe možete započeti sastanke i sastanke. Generalno, sada imate pravu šansu da se zaljubite, a 7. april donosi važan ljubavni susret.

 

ŠKORPIJA

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na odnose sa rođacima, verovatan je dijalog sa bratom ili sestrom. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem sektoru veza i ljubavi. Imaćete neverovatnu inspiraciju od nekog lepog sastanka ili susreta. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će se fokusirati na odnos sa vašom majkom. Biće razgovora sa njom.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, donoseći fokus na odgovornost u ljubavi. Na primer, možete saznati o trudnoći. Ili će vas vaš ljubavni predmet primorati da skinete ružičaste naočare. U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na zdravlje, što će na kraju uticati na vašu lepotu. Na primer, ići ćete na masažu lica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker