zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, do 7. aprila.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Shutterstock/ Mila Supinskaya Glashchenko

OVAN

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na vašu karijeru, a možda ćete morati da obrađujete papire za određenu sumu novca. U sredu, 3. aprila, Venera je u konjunkciji sa Neptunom u vašem sektoru tajni. Možda ćete imati sastanak sa psihologom ili tajni sastanak. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da sagledate svoje odnose sa drugima. Verovatno će doći do sastanka sa prijateljima na kome ćete razgovarati o svojoj prošlosti i razmišljati o tome kako da se pripremite za novi napredak koji imate na umu.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije i skrivene strahove. Verovatno ćete raditi sa psihologom, ili ćete morati da se bavite pitanjima nekretnina.

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vaše veze. Pored toga, možda ćete početi da izlazite sa nekim iz svoje prošlosti.

 

BIK

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na pitanja vašeg napredovanja i odnosa u inostranstvu. Na primer, možete dobiti novac od strane kompanije ili možete uložiti u obuku. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom u sektoru vaših prijatelja. Možda ćete imati sastanak na prelepom mestu ili će inspiracija doći iz vašeg okruženja ili prijatelja. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da procenite svoju karijeru, možete početi da uspostavljate odnose u nekoj onlajn zajednici. Verovatno će biti dosta prepiske o poslu.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će vam doneti fokus na vaše emocije u odnosima sa prijateljima, ili ćete se na seminaru na internetu zainteresovati za neka bliska psihološka ili medicinska pitanja.

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše područje nesvesnog. Možete otići na neko lepo mesto, u prirodu. Verovatno ćete imati želju da smršate. Za mnoge Bikove, Venera može biti žena iz prošlosti koja je povezana sa dnevnim redom vaše budućnosti. Posmatrajte s kim počinjete aktivnu komunikaciju ovog dana.

 

 

BLIZANCI

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na finansijske ciljeve vaše porodice. Za mnoge Blizance, ovaj dan može da se usredsredi na strahove i prekide koji vas sputavaju. Trigon sa Uranom iz vašeg nesvesnog sektora može doneti važan unutrašnji monolog. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom u vašem sektoru karijere. Možda ćete imati susret sa ženom koja je povezana sa vašom prošlošću (ili vaša prošla ljubavna veza sada može pomoći vašoj karijeri). Verovatno će vas ovog dana inspirisati novi hobi koji može biti vezan za vašu karijeru.

 

U četvrtak i petak, 4.-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas navesti da više razmišljate o obuci, putovanjima i mogućim oblastima vašeg ličnog širenja. Možda ćete rezervisati karte za putovanje ili razgovarati o tome sa nekim od svojih prijatelja. U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije u vezi sa karijerom. Najverovatnije ćete uložiti volju i snagu da postignete neki važan rezultat. Takođe ovih dana ćete imati dve komunikacije sa ključnim muškarcima u vašem životu.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše odnose sa prijateljima. Ovog dana ćete verovatno otići u restoran sa prijateljem ili prošetati parkom.

 

RAK

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na odnose sa vašim mužem ili poslovnim partnerom. Verovatno ćete razgovarati o finansijskim stvarima. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom jeste u vašem sektoru putovanja i učenja. Na ovaj dan, razgovor sa prijateljem može doneti ogromnu inspiraciju za rast i samopouzdanje. Bilo koji problem se može rešiti.

 

U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da analizirate finansije svog partnera, kao i porodični kapital uopšte. Možda ćete razmišljati o predstojećim promenama, renoviranju ili selidbi. U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše vrednosti. Ovih dana ćete osetiti snažnu volju i ličnu srž. Verovatne su i konsultacije sa advokatom, psihologom ili osobom iz državnog sektora.

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vašu karijeru. Takođe, do kraja aprila Venera će vas naterati na zaista velike izdatke koji su odraz vašeg statusa. U nedelju ćete verovatno upoznati ženu koja je za vas autoritet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker