astrologija

Horoskop Pavela Globe od 12. do 18. februara: Jedan znak pod hitno "DA SE SABERE", a kome će se NEPAŽNJA obiti o glavu?

0

Mišljenje Pavela Globe uvek privlači veliku pažnju, jer je on jedan od najboljih ruskih astrologa

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Zolotarevs/Shutterstock

Lav


Lavovi sada jednostavno ne mogu da se ometaju sporovima i sukobima sa kolegama, kao i da izazovu ove sukobe. Lavovima je važno da se saberu i isključe aktivnu komunikaciju sa agresivnim ljudima. Ova pozicija će vam omogućiti da mirno obavljate svoj trenutni posao i održavate dobro raspoloženje. Generalno, sada je vredno pažljivo pratiti promene i prilagođavati se njima, a ne pokušavati da nešto promenite.

 

Devica


Prema mišljenju astrologa, ovih dana će ih sudbonosne odluke Device dovesti do uspeha. Ovo vreme se mora provesti među ljudima čija će podrška biti iskrena. Vikendom, zahvaljujući podršci još uvek snažnog Merkura, Device će imati povećanu energiju, koja se može usmeriti na stvaranje prijatne atmosfere u kući i aktivnu komunikaciju sa suprotnim polom.

Vage


Vagama je važno da celu ovu nedelju provedu u harmoničnom unutrašnjem stanju. Impulsivnost i emocionalni impulsi negativno će uticati na vaš odnos sa voljenom osobom i na poslu, pa bi trebalo da kontrolišete svoje emocije. Samorazvoj obećava sreću u periodu od 12. do 18. To će postati dodatni podsticaj za napredovanje. Proaktivne akcije su veoma važne, ali moraju imati svrhu.

 

Škorpija 


Od utorka raspoloženje Marsa počeće negativno da utiče na emocionalnu pozadinu Škorpiona, pa je ovim ljudima važno da obuzdaju impulsivne rakcije ne ulazeći ni sa kim u konfrontaciju. Astrolozi preporučuju da ovaj period koristite za samostalan rad na sopstvenim projektima i donekle smanjite fizičku i intelektualnu aktivnost kako se ne biste preumorili.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker