zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 22. do 28. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji od 22. do 28. januara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?foto: Shutterstock/Veronika Zelenina

Počinje jedna od najsvetlijih nedelja zime, jer se vatreni pun mesec u Lavu, koji će se desiti 25. januara, prvi put javlja u opoziciji sa Plutonom! Ovo govori o intenzivnim promenama koje se dešavaju izuzetno brzo u životu svake osobe. Na primer, ove nedelje vam možda neće trebati toliko vremena da donosite odluke kao ranije!

 

Uran, koji je u kvadratu sa Mesecom u Lavu, može da da nagli iskorak u finansijskim planovima – recimo, ovih dana će brzo biti rešen proces koji se dugo odugovlači.

 

Stvar je u tome što znak Lava vlada ove nedelje i razvijaće se prilično strastveni, odlučni i brzi događaji. Element vatre je uvek preuzimanje, eskalacija situacije... U nedelji od 22. do 28. januara desiće se sve ono što se monotono vuče od 16. avgusta, kada se dogodio mlad Mesec u Lavu.

 

Nedeljni horoskop po danima (za svaki znak)

 

Ovan

 

22. januar, ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba sa ženskim rođacima. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može doneti potraživanja od majke ili druge značajne žene. Takođe je verovatno da ćete morati da pronađete ravnotežu između doma i karijernih dostignuća.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti naboj snage i energije, radosti i optimizma. Možda ćete imati sastanak ili biti pozvani na zabavu. I na današnji dan rešiće se i vaša ljubavna situacija, koja je mogla da se razvuče još od 16. avgusta 2023. godine.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što može dovesti do finansijskih nedoslednosti povezanih sa potrošnjom  ili ulaganjem u lični projekat. U nedelju, 28. januara, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće važan dijalog sa nekim o karijeri i statusu. Moguće je da ćete imati sastanak sa bratom ili sestrom, gde ćete razgovarati o ciljevima za budućnost.

 

Bik

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može da dovede do sukoba oko finansija sa partnerom. Od 23. do 24. januara, utorka i srede, Mesec u Raku nasuprot Merkuru u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija u vezi sa dokumentima koji se odnose na ciljeve finansijskih ulaganja.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može da donese važan događaj u sferu vašeg doma. Najverovatnije ćete doneti odluku o kupovini, prodaji nekretnine ili ćete imati srećan događaj sa svojim najmilijima.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, koji asocira na prepreke i promene planova u vezi sa vašim finansijskim poslovima u karijeri. U nedelju, 28. januara, Mars u konjunkciji s Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji se može odnositi na vaše finansije i pravne poslove.

 

Blizanci

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba sa partnerom. Najverovatnije će inicijativa za sukob doći od vas. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija o finansijama koje su povezane sa nekom velikom porodičnom imovinom.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti važan događaj u odnosima sa rođacima.

 

U subotu, 27. januara, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti probleme sa vašim finansijskim planovima i temom porodičnih obaveza. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji se odnosi na nasleđe, hipoteku i zajam. Takođe, možete imati operaciju ovog dana.

 

Rak

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba na poslu, zbog želje da se povučete i gledate svoja posla. Takođe ćete verovatno morati da odete kod lekara. Od 23. do 24. januara, utorka i srede, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija o finansijama koje su povezane sa nekim partnerom.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti finansijske rezultate ili primanje velike sume.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti preorijentaciju u velikoj investiciji vezanoj za rodbinu. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji Merkur u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta na poslu ili sa bračnim partnerom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?foto: Shutterstock/Veronika Zelenina

Lav

 

22. januar, ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do neravnoteže u radnom timu. Takođe ćete verovatno rešiti probleme s partnerom. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku naspram Merkura u Jarcu može dovesti do komunikacija koje se odnose na vaše zdravlje.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, u Lavu će biti pun mesec koji bi mogao da vas stavi u centar pažnje. Na primer, ovog dana možete da se podvrgnete pregledu, zaključite važan posao ili da se pobrinete za svoj izgled i odete u kozmetički salon.

 

U subotu, 27. januara, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti promenu u odnosima sa vašim šefom ili bračnim partnerom. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće napredak u poslu i poboljšanje fizičke kondicije. 

 

Devica

 

22. januar, ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do neravnoteže između karijere i unutrašnjih poslova. Verovatan je i sukob sa nekom ženom. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku naspram Merkura u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija o deci, kao i do planova za budućnost.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti važan događaj vezan za vaše zdravlje. Na primer, imaćete pregled ili otići u banju. Postoji i opcija da se probijete na internetu ako imate projekat na mreži. Pun mesec se javlja u sektoru tajni; možda postoji skrivena komunikacija.

 

U subotu, 27. januara, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti probleme i preorijentaciju u poslovima i načinu života. U nedelju, 28. januara, Mars u konjunkciji s Merkurom u Jarcu doneće važnu komunikaciju sa muškarcem. Možda postoji i odluka vezana za finansije vaše porodice.

 

Vaga

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do neravnoteže u odnosima sa rođacima, kao i u potpisivanju dokumenata ili „pokvarenom” telefonu u komunikaciji. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku nasuprot Merkuru u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija u vezi sa porodičnim pitanjima u vezi sa nekretninama i prebivalištem.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti zabavu ili vedar sastanak sa nekim od vaših prijatelja. Moguće je i da će se ljubav koja je mogla da počne u avgustu, završiti.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti promenu neke situacije oko dece. Ako nema dece, možda će vaš partner želeti da analizira potrošnju i ulaganja u porodicu. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji se odnosi na nekretnine, stanovanje ili će se desiti važan poziv nekog od roditelja.

 

Škorpija

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba oko finansija u porodici. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u J

 

arcu može dovesti do važnih poziva sa rođacima u vezi sa papirologijom. Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti važan događaj na polju karijere i statusa. Najverovatnije, završavate jedan ciklus života, koji je povezan sa ličnim dostignućima, i na ivici ste promene. Događaj može dovesti do promene bračnog statusa: venčanja, razvoda.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti probleme sa vašim finansijskim planovima oko stanovanja i mesta stanovanja, kada ćete morati ponovo da pregovarate o nekim ugovorima. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta, a inicijativa će doći od vas. Takođe, na ovaj dan, verovatno ćete sresti muškarca ili ženu, što će biti sudbonosno za vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?foto: Shutterstock/Veronika Zelenina

Strelac

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba sa partnerom. Najverovatnije će inicijativa za sukob doći od vašeg kolege. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija o finansijama koje su vezane za platu.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti potpisivanje pravnog dokumenta, ili dobijanje međunarodnog statusa ili sertifikata. Takođe postoji šansa da putujete ili idete na spektakularnu predstavu.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti nesporazume u dijalozima na poslu, ili neke važne komunikacije u vezi sa vašim zdravljem. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji se odnosi na vašu platu.

 

Jarac

 

22. januar, ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može da dovede do posete lekaru, a može doći i do važnog emotivnog momenta u timu na poslu (konflikt). 23-24. januara, utorka i srede, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može dovesti do sukoba sa partnerom.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti završetak nekog većeg nasledstva, hipoteke ili kredita. Takođe je verovatno da ćete doživeti vrhunac anksioznosti, što može biti povezano sa promenama u vašim finansijskim poslovima. To može biti i pozitivno iskustvo!

 

U subotu, 27. januara, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti probleme sa vašim finansijskim planovima i temom dece. Možda ćete morati da uložite veliku sumu za svoje dete. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji je vezan za temu stanovanja, stanova, zemljišta.

 

Vodolija

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može da dovede do sukoba sa ljubavnim partnerom ili će doći do nekog nesporazuma u ​​odnosima sa decom. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku nasuprot Merkuru u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija o zdravlju.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti vrhunac u vašem odnosu sa partnerom. U vašem okruženju ili vašem mužu će se desiti važan događaj koji može dovesti do braka, razvoda, otpuštanja ili globalnog preseljenja u drugo mesto stanovanja. Takođe možete potpisati dokument o ostavci.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti akcenat na poslove u vašoj porodici, kao da ćete morati da nešto preuredite. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće skrivenu komunikaciju sa muškarcem. To može biti i odlazak kod doktora. 

 

Ribe

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može da dovede do sukoba između porodice i karijere – kao da ćete morati da žonglirate svim svojim poslovima. 23-24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija sa partnerom ili sa decom, što može dovesti do odluke da dete pređe u novi vrtić ili školu.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće Pun Mesec u znaku Lava, koji može doneti važan događaj na poslu. Takođe se može postaviti zdravstvena dijagnoza.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti gubitak dokumenta ili neke čudne situacije sa papirima iz prošlosti. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji je vezan za temu dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

 

 

makonda-tracker