zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 15. do 21. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta su vam zvezde pripremile ove nedelje januara?
Šta su vam zvezde pripremile ove nedelje januara?foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Lav

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti važno pitanje u pitanjima porodičnog kapitala i nasleđa. Možda ćete komunicirati sa nekim o krizi (sesija sa psihologom). Pored toga, Saturn često donosi komunikaciju sa lekarima. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period razgovora o poslovima, a takođe ćete želeti da se pregledate i češće ćete se dopisivati o poslu do prvih dana februara. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu spaja budući čvor, signalizirajući napredak u vašem ličnom napretku i popularnosti. Takođe postoji šansa da ćete komunicirati o pravnim pitanjima ili pokrenuti pitanje o obuci. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće vam važan susret ili veliko dostignuće u karijeri. Ono na čemu ste možda dugo radili se ostvaruje i možda ćete biti pohvaljeni. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo da utiče na važne događaje na poslu ili na vaše zdravlje. Na primer, vaš menadžer se može promeniti, ili možete doživeti veliku promenu u vašem fizičkom stanju.

U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivan dan koji uključuje veliku promenu u vašoj vezi. Na primer, na sastanku vam jedan od vaših prijatelja prizna svoja osećanja. Takođe možete osetiti da interesovanje za vas raste u vašem profesionalnom okruženju.

 

Devica

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti važnu komunikaciju sa partnerom u vezi sa zajedničkim obavezama. Potpisivanje važnih papira. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period produbljivanja u pitanja ljubavi i brige o sebi; budite pažljiviji prema svom telu, raspoloženju i osećanjima. Takođe ćete moći da posvetite više pažnje svom hobiju.

U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa čvorom budućnosti, što ukazuje na ozbiljnu unutrašnju transformaciju, ali kroz doživljavanje krize. Ovo može biti zbog planova za promene u porodičnom kapitalu vaše porodice; možda ćete razgovarati o finansijskoj investiciji ili finansijama vašeg partnera. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu Mars u Jarcu doneće važan napredak u učenju, ili ćete doživeti povećanje samopoštovanja i generalno će vam se desiti neka sreća. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promene u oblasti ljubavi. Vaše dete takođe možda prolazi kroz veliku promenu. Za mnoge Device ovaj dan može označiti neki poslednji dodir u pitanju ljubavnih odnosa. U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivan dan rada i uspeha u karijeri. Kao da dobijete trenutak ponovnog pokretanja i jasno osetite šta je vaša svrha i duboko značenje postojanja. U svakodnevnom životu to je iskorak u pitanju samospoznaje.

 

 

Vaga

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjukciji sa Saturnom može doneti važan događaj po pitanju vašeg zdravlja. Možda imate i novi zadatak, neku vrstu obaveze. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period produbljivanja pitanja prikupljanja dokumenata za kupovinu stana ili ćete češće komunicirati sa roditeljima. Diskusija o prodaji kuće. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa čvorom budućnosti, što ukazuje na naglasak na pitanjima braka ili vašeg poslovnog partnera. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće iskorak u pitanju nasleđa ili pozamašne sume za kupovinu kuće. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promene u industriji nekretnina. Ovog dana će se desiti ozbiljan i ključni događaj u vašoj porodici. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima; očekuje vas emotivan dan, povezan sa promenama u ljubavnoj sferi i po pitanju dece. Mnoge Vage mogu zatrudneti.

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti produbljivanje sreće, analizu vaše ljubavi u životu. Verovatno ćete želeti da vaš partner preuzme neku vrstu obaveze. Na ovaj dan će se verovatno posebna pažnja posvetiti deci. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period produbljivanja pitanja prikupljanja dokumenata, a to ćete raditi zajedno sa bračnim ili poslovnim partnerom. Nastavite sa onim što ste usporili početkom decembra.

U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa budućim čvorom, što ukazuje na naglasak na vašem zdravlju, kao i na proširenje zadataka na poslu. Možda ćete ovog dana posetiti lekara i biti vam propisan tretman. Na poslu može doći do izlaganja novim zadacima. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće prijem ili potpisivanje nekih dokumenata sa partnerom.

U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na promene u oblasti nekih vaših dokumenata u okviru statusa, titule ili položaja. Pored toga, jedan od rođaka može imati važan događaj u svom životu. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u aspektu trigona na Mesec u Blizancima – očekuje vas emotivan dan, povezan sa promenom nekretnine, mesta stanovanja. Takođe, kod kuće može doći do krize ili transformativne situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker