ZABAVITE SE UZ ASTROLOGIJU

Veliki NEDELJNI HOROSKOP od 4. do 10. decembra: Rakovi treba da OKUŠAJU SREĆU, jedan znak čeka VELIKA LJUBAV

0

Detaljna astro prognoza za sve znakove Zodijaka 

NEDELJNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOPfoto: Dzhulbee/Shutterstock

 

Lav


Lavovi mogu sanjariti i prespavati dobre prilike koje nisu u svetu snova, već u stvarnosti. Više praktičnosti je moto ove nedelje! Mnogo toga će vam biti lako, samo je važno da ne preterujete sa emocionalnim intenzitetom, pokušajte da budete smireniji i uravnoteženiji.

 

Devica


Device, ostanite mirni. Da, ljudi oko vas rade sve pogrešno, a ne onako kako vi mislite da bi trebalo. Ostavite ih na miru i ne trošite energiju pokušavajući da ih sve izgradite. Vodite računa o sebi: čitajte knjige, obrazujte se, upišite se na kurseve koji vas zanimaju. Sačuvaćete živce i zabaviti se.

Vage


Ovo je dobar trenutak da popravite odnose koji su potpuno prestali da funkcionišu. Ovo će od vas zahtevati znatan mentalni napor i može se ispostaviti da će vas ovaj proces potpuno apsorbovati. Nemojte se fokusirati samo na njega. Vaš rad zahteva vašu pažnju, veoma je važno da mu posvetite dužnu pažnju kako ne biste pravili razne greške.

 

Škorpija


Škorpije će ozbiljno razmisliti o tome šta je važnije: da im bude udobno ili sopstveno dobro? I oni će izabrati drugo. Možda će vas u ovoj fazi neko napustiti, verovatno ćete biti uznemireni, ali će vas to brzo proći. Ne morate se uvek svima dopasti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker