zvezde kažu

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devicama stiže NOVAC, a kome se vraćaju DUHOVI PROŠLOSTI (od 27. novembra do 3. decembra)?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

 

NEDELJNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOPfoto: Shutterstock / Prostock-studio

Lav

 

Lavovi će biti izloženi duhu rivalstva i nadmetanja, čak i tamo gde to možda nije potrebno: na poslu, u ličnom životu... Jedno je kada se takmičite ko može da ispeče najviše krompira, a drugo je kada se borite za srce lepe žene dame. Međutim, sreća vas voli - ne treba vam mnogo truda da biste pobedili.

 

Devica


Završen je period bluza - Device su ušle u belu seriju. Najneprijatnije situacije i razne poteškoće biće rešene u vašu korist, a novac kao da dolazi u vaše ruke. Možete donositi sudbonosne odluke ako su takve odluke zakasnele. Odnosi mogu biti teški, ali sa svojim diplomatskim veštinama sve sukobe možete svesti na ništa.

 

 

Vage


Sa novcem treba biti oprezan, kao i prošle nedelje. I u vašem ličnom životu će početi da se dešavaju zanimljive stvari. Strast, napadi ljubomore, obožavatelji ili grupe, rivalstvo, pa čak i ljubavni trouglovi. Dobra vest je da imate većinu šansi da budete u plusu.

 

Škorpija


Stvari ne idu dobro. Ima kašnjenja, ima prepreka, ima nesporazuma... Postoji mogućnost da počnete praktično da „kopate zemlju nosom” da sve bude po vašem. Verujte, nije vredno vaših živaca. Postoje trenuci kada morate samo da sačekate. Prihvatite situaciju i posvetite vreme odmoru, sebi i nečemu prijatnom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker