astro prognoze

LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 22. oktobra: Dva znaka očekuju VAŽNE PROMENE, Ribe su na korak od veze IZ SNOVA

0

Pogledajte šta vas očekuje na polju ljubavi naredne nedelje.

Vage žude za ljubavlju.
Vage žude za ljubavlju.foto: Goinyk Production/Shutterstock
  • Vaga

 

Žudite za ljubavlju koja će zaista moći da prevaziđe sva ograničenja. Želite bliskost, posvećenost i sposobnost da nastavite da radite na sebi dok rastete zajedno. Ponekad, na ovom putu, na kraju se odreknete sopstvenih potreba ili onoga što zaista želite dok svu svoju energiju ulažete u svog partnera. To može dovesti do toga da osećate. Prva četvrtina meseca u Jarcu podstiče vas da se usredsredite na svoje isceljenje kako biste oslobodili ono što vam ne donosi radost ili zajedništovo. Kada shvatite da je vaša sreća najvažnija, privlačite ljude i situacije koje poštuju vaše želje.

 

  • Škorpija

 

Istina često može postati maglovita od emocija i rana koje još niste zacelili. Istina je, međutim, vaše najveće bogatstvo, jer pomoću njih možete kreirati život svojih snova, na čemu sada radite. Dok Pluton počinje svoj poslednji boravak u Jarcu pre nego što pređe u Vodoliju, od vas će biti zatraženo da prihvatite svoj rast i isceljenje kako biste se zalagali za sebe na način na koji nikad ranije niste radili.

 

  • Strelac

 

Samopoštovanje vam omogućava da znate da zaslužujete fantastičnu vrstu ljubavi koja se pojavljuje jednom u životu. Nije važno ko ste ranije bili, jer ste rođeni dostojni svega što želite. Prva četvrtina meseca u Jarcu osvetljava istinu, pomažući vam da razlikujete šta zaista zaslužujete i šta donosi najveću vrednost vašem životu. Usredsredite se na svoje unutrašnje svetlo upravo sada, razgovarajući sa sobom kao dete i poštujući svoje potrebe jer vi postavljate ton za ono što ćete prihvatiti i dobiti od partnera.

  • Jarac


Koliko god da žudite za čvrstim temeljima pod nogama i niste od onih koji će postati previše romantični, i dalje želite život ispunjen avanturama. Imate mnogo različitih želja i potreba. Sada je vreme da počnete da ih poštujete. Aktivnosti koje radite zajedno u vezi postaće neophodne, bilo da putujete, učite nešto novo ili produbljujete svoju duhovnu vezu. Samo zato što ste oduvek gledali na život na jedan način, ne znači da ne postoji više, ali deo putovanja je da dozvolite sebi da to iskusite. Vežbajte neosuđivanje kada su u pitanju nove ideje ili osećanja koja imate.

 

  • Vodolija

 

Kada ste u trenucima koji izazivaju vašu vezu, možete biti teško zamisliti da stvari idu nabolje. Ipak, dozvoljavate da se to desi kada krenete ka tome umesto da se povučete. Venera je bila u LAvu tri meseca, a kao vlada vašeg romantičnog sektora, možda ste postali obeshrabreni da li biste mogli da ostanete u trenutnoj vezi. Međutim, sve se to sada menja. Da biste se osećali intimnije povezanim sa svojim partnerom, morate takođe da prihvatite proces transformacije. Neka ovo bude vreme veće posvećenosti dok se ponovo otvarate svom parnteru i zaista se predajete svemu što se dešava u vašem žviotu, verujući da će se vaša veza poboljšati kako to radite.

 

  • Ribe

 

Možda nosite svoje srce na rukavu, ali to ne znači da ga lako dajtete. U poslednjih nekoliko meseci, naučili ste više o svojoj vrednosti što vam je pomoglo da okončate nezdrave obrasce, dok se oslobađate ideje da je vaš posao da popravite bilo koga.


Ova novootrkivena zrelost i perspektiva mogu biti nešto što još uvek pokuašavate da iskoriste, ali će vam takođe pomoći da se podignete na novi nivo posvećenosti u vašoj vezi. kada možete spojiti romantiku i ono što deljenje života zahteva, na kraju ćete imati vezu koju ste oduvek želeli.

 

BONUS VIDEO

 

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

 

makonda-tracker