astro prognoze

LJUBAVNI HOROSKOP od 16. do 22. oktobra: Dva znaka očekuju VAŽNE PROMENE, Ribe su na korak od veze IZ SNOVA

0

Pogledajte šta vas očekuje na polju ljubavi naredne nedelje.

Jarčevi žele život ispunjen avanturama
Jarčevi žele život ispunjen avanturamafoto: Shutterstock/Akuma-Photo

Saznajte kakav je ljubavni horoskop za vaš horoskopski znak za narednu nedelju, prenosi Sensa.

 

  • Ovan

 

Morate biti voljni da se prepustite da biste maksimalno iskoristili ovu energiju u životu. Ovo predstavlja sve što je povezano sa zonom udobnosti koju ste pokušali da održite ili vizijama o tome šta ljubav treba da bude. Ne samo da ulazite u novu fazu transformacije sa ciklusom pomračenja u Ovnu i Vagi, već vas nova doza energije Škorpije podstiče daj e prihvatite umesto da se borite protiv nje.

 

  • Bik

 

Uvek postoji način da se krene napred u životu, ali da biste to uradili, ne radi se samo o pravljenju novih planova i odluka, već o obradi svih osećanja koja su vas tamo uopšte zadržavala. Ako sebi ne dozvolite da osetite svoje emocije, možete obuzdavati svoje srce i ostajati u situacijama mnogo duže nego što je potrebno. Bilo da vodite dnevnik, meditirate ili razgovarate sa partnerom, pokušajte da budete ranjiviji da biste u potpunosti oslobodili bilo šta iz prošlosti, automatski stvarajući više prostora za ljubav.

 

  • Blizanci

 

Neki bol ili slomljeno srce mogu i dalje preopterećivati vaše srce, sprečavajući vas da uložite energiju u ovu vezu. Kada je u pitanju ljubav, nikad ne postoji garancija, već samo sposobnost da razmišljate o lekcijama i svestan izbor da budete bolji. Ova lunacija vam otkriva prepreke koje deluju protiv onoga što iskreno želite.

  • Rak

 

Prva četvrtina meseca u Jarcu otkriva prepreke i izazove sa kojima se možete suočiti u stvaranju ili produbljivanju vaše romantične veze. Prošli ste kroz dramatične promene ove godine i nastavićete, iako bi 2024. godine trebalo da bude daleko bolja nego što je bila ova. To je zbog Plutona koji iz Jarca prelazi u Vodoliju, a koji vam pomaže da se odvojite od onoga što vam je delovalo konstriktivno ili ste ga prerasli. Nastavite da poštujete istinu svog srca koja se prvi put pojavila kada je Pluton prešao u Vodoliju u martu 2023. godine, Imate sve što vam je potrebno da izvršite promene. Zapamtite da ste vredni toga.

 

  • Lav

 

Kada možete u potpunosti da vidite obrasce koje više ne želite d aponavljate, takođe možete da se krećete ka onome što želite. Škorpija vlada vašim domom i porodičnim sektorom, što znači da će to biti vaše centralne teme dok se krećete kroz ostatak meseca. Bićete usmereni da izlečite delove sebe koj isu vas sprečavali da idete dalje. Dok se pripremate da prođete kro ovo vreme isceljenja, podsetite se da ste bezbedni i da ono što sada radite nije da iskopavate prošlost, već da dozvolite sebi da započnete novo poglavlje.

 

  • Devica

 

Ova godina je bila vreme značajnije posvećenosti, ljubavi i povezanosti jer ste pozvani da rastete na razuličite načine. Najbolje tek dolazi. Prva četvrtina meseca u Jarcu vlada vašim sektorom radosti, kreativnosti, dece i posvećenosti. Dok neki regioni vaše astrološke karte mogu upravljati odnosima ili ljubavlju, ova oblast je ona koja vlada brakom i sporazumima koji idu u dugoročnu posvećenu vezu.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker