zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 9. do 15. oktobra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?
šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?foto: maxbelchenko/Shutterstock

STRELAC

 

Posao

Dobri rezultati na poslu, uz puno napora. Stižu pozitivne promene i šansa za poboljšanje zarade. Prvi deo sedmice će biti više neorganizovan, ali kasnije kreće sve nabolje.

 

Ljubav

Nije sve idealno, ali ne krivice sebe i ne fokusirajte se samo na sitnice. Ne preterujte, već se usredsredite i na lepe stvari. Slobodnim Strelčevima dobar društveni život donosi nova poznanstva i prilike za ljubav.

Zdravlje

Slab imunitet.

 

JARAC


Posao

Pred vama je period napetosti na poslu. Nemojte se svađati sa šefovima i bespotrebno da zahladnite odnos. Pazite šta govorite i imaćete bolju podršku za ostvarenje ciljeva u budučnosti.

 

Ljubav

 

Nemojte od sitnica praviti velika zbivanja, jer to donosi samo negativnu energiju u odnos. Potrudite se da radite na svojoj komunikaciji. Slobodnim Jarčevima sledi uzbudljiva ljubavna faza.

Zdravlje

Dobro.

VODOLIJA


Posao

Naredan period neće proći bez promena, pa se dobro pripremite na to da se sve menja: pozicija, šefovi, obaveze... Moraćete dosta energije da ulažete na poslovno polje. Takođe, moguće su nvoe i važne saradnje.

 

Ljubav

Nije idealno vreme za emocije. Ulažete pažnju u svoj ljubavni odnos, ali fali opuštenosti koja će vam doneti više bliskovi i kvalietetno vreme. Nije izvestan raskid, ali nije ni savršeno. Slobodne Vodolije nemaju promena. 


Zdravlje

Nervoza.

 

RIBE


Posao

Nema mnogo stabilnost, već više tenzije i komešanja, posebno od polovine nedelje. Ipak, ni rezultati neće izostati, a finansije se popravljaju

 

Ljubav

Stari modeli u odnosima se ponavljaju. Pazite da li je vredno truda ili ne- Slobodne Ribe se vraćaju starim ljubavima. Uopšteno, mnoge Ribe će imati stara pitanja ponovo otvorena kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje.

 

Bonus video

Ove horoskopske znake čeka sreća u oktobru

 

makonda-tracker