zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 9. do 15. oktobra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?
šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?foto: maxbelchenko/Shutterstock

LAV


Posao

Finansije se stabilizuju, a vi imate dosta obaveza na poslu, ali i poneke prepreke koje vam otežavaju posao. Ipak, ako se potrudite, bićete zadovoljniji rezultatima.
 

Ljubav

Veza koju ste započeli tokom leta ulazi u manje blistavu fazu. Ako ste u odnosima koji su čas stabilni, čas dramatični, sada će verovatno krenuti period pozitivnije energije. Ipak, za neke sledi i raskid. Slobodni Lavovi treba da se posvete sebi.

Zdravlje

Umorni ste i osetljivi.

 

DEVICA


Posao

Od drugog dela nedelje sledi period kada ćete moći uz par dobrih poteza da preokrenete svoju karijeru. Ostvarujete svoje ciljeve, ali vreme je za samostalan rad, dok su timske saradnje u fazi koja je pomalo nepovoljna za sve.


Ljubav

Osećate se dobro, sledi pozitivna energija za vas, ali za neke veze i brakove teren je i dalje klizav i nestabilan. Potrudite se da dođete do kompromisa. Slobodne Device napokon aktiviraju svoj ljubavni život.

Zdravlje

Moguća je prehlada ili virus.

 

 

VAGA


Posao

Pomalo ste neorganizovani i nemotivisani. Ne osećate potrebu da se pomerite s mrtve tačke. Moraćete da uložite vreme i energiju da se iskobeljate iz ove situacije, a onda će vaše finansije krenuti uzlaznom linijom. 

 

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca donose vam promene, a za neke to znači i tajna afera. Nestabilni odnosi idu ka lošijoj fazi. Slobodne Vage takođe nemaju previše sreće trenutno u ljubavi.

Zdravlje

Osetljiv stomak i moguća prehlada.

 

ŠKORPIJA


Posao

Dobra sedmica je pred vama, ali biće vam naporno da funkcionišete s kolegama. Krenite napred, ka svojim ciljevima, ali obratite pažnju da budete taktičniji sa saradnicima. Uskoro sledi dobar period za finansije.

 

Ljubav

Strast je prisutna, ali vi ste naporni i posesivni prema partneru. Budite mu podrška, ali pazite na to da energija među vama ne bude "preteška" i puna tenzije. Slobodne Škorpije imaju novu šansu za ljubav.

Zdravlje

Moguće su infekcije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker