ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 24. septembra: 2 znaka treba da budu oprezna sa NOVCEM, Škorpije se suočavaju sa strahovima

0

Saznajte šta vašem znaku otkriva nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023. godine!

Bikovi izražavaju otovreno ljubav prema partneru.
Bikovi izražavaju otovreno ljubav prema partneru.foto: Shutterstock/sivilla

Šta su vam zvezde pripremile za predstojeću nedelju, saznajte u Sensinom horoskopu. 

 

 • Ovan

 

Radite na projektima za koje ste strastveni i ništa vas u tome ne sprečava. U međuljudskim odnosima budite pažljivi prema potrebama partnera. Finansijski, razmislite o pametnim investicijama.

 

 • Bik

 

Razmotrite strategije za dugoročnu štednju i investicije. U ljubavi izrazite svoja osećanja otvoreno i iskreno. Vodite računa o svom domu i porodici.

 

 • Blizanci

 

Budite jasni i konkretni u svojoj komunikaciji. U ljubavi, posvetite vreme svom partneru i slušajte njegove potrebe. Planirajte opuštanje i kvalitetno vreme za sebe.

 • Rak

 

Izrazite svoja osećanaj i potrebe svojim voljenima. Pored toga, postavite ciljeve za lični rast i razvod. Finansijski, budite pažljivi sa svojim troškovima i razmislite o dugoročnim finansijskim planovima.

 

 • Lav

 

Koristite svoju inspiraciju za umetničke projekte ili poslovne inovacije. U ljubavi, budite pažljivi prema svom partneru. Vodite računa o svom zdravlju i dobroj ishrani.

 

 • Devica

 

Postavite prioritete i strateški planirajte svoje zadatke. U odnosima budite otvoreni za kompromise i slušajte druge. Finansijski, razmislite o dugoročnim investicijama.

 

Nastavak vas očekuje na sledećoj strani...

Koja dva znaka treba da budu opreznija sa novcem?
Koja dva znaka treba da budu opreznija sa novcem?foto: wavebreakmedia/Shutterstock
 • Vaga

 

Pazite da ne provodite previše vremena na poslu i posvetite se bliskim odnosima. U ljubavi budite romantični i izrazite svoja osećanaja. Finansijski, razmislite o uštedi i buzdite oprezni sa svojim troškovima.

 

 • Škorpija

 

Istražite svoje strahove i nesigurnosti i suočite se sa njima. U ljubavi, budite iskreni sa svojim partnerom o svojim potrebama. Finansijski, razmislite o dugoročnim planovima za budućnost.

 

 • Strelac

 

Istražite nova interesovanja, hobije i putovanja. U vezama budite otvoreni za nova prijateljstva i društvene aktivnosti. Finansijski, pazite na mogućnosti da povećate svoj prihod.

 • Jarac

 

Budite organizovani i ambiciozni. U ljubavi, posvetite vreme svom partneru i radite na jačanju veze. Finansijski, razmislite o investicijama koje podržavaju vaše dugoročne ciljeve.

 

 • Vodolija

 

Uključite se u projekte koji podržavaju vaše društvene vrednosti. U odnosima budite otvoreni za saradnju i timski rad. Finansijski, razmotrite dugoročne planove za finansijsku stabilnost.

 

 • Ribe

 

Izrazite svoja osećanja i budite iskreni prema sebi. U ljubavi budite pažljivi prema partneru i pružite mu podršku. Finansijski, pazite na svoje troškove i razmotrite buduće finansijske ciljeve.

 

BONUS VIDEO

 

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

 

 

 

makonda-tracker