astro prognoza

Kome retrogradni Merkur nosi GUBITAK NOVCA? Finansijski horoskop za svaki znak Zodijaka (od 21. do 28. avgusta)

0

Proverite šta vas očekuje ove nedelje na planu finansija kad je u pitanju vaš horoskopski znak.

retrogradni merkur nosi negativnu energiju za neke znake zodijaka
retrogradni merkur nosi negativnu energiju za neke znake zodijakafoto: Svitlana Sokolova/Shutterstock

Od 23. avgusta kreće vreme vladavine retrogradnog Merkura, što za osobe koje ne znaju s novcem nosi gubitak istog. Ipak, nekima slede i dani uspeha na novčanom planu. Pored uobičajenog nedeljnog horoskopa, pogledajte svoju prognozu za polje finansija:

 

OVAN

 

Ovnovi bi ove nedelje trebalo da slušaju sebe i da ne ignorišu svoje ideje. Uticaj zvezda i planeta možete iskoristiti u svoju korist, ali morate slušati svoj instinkt, jer će vam to pomoći da poboljšate svoje finansije. Imaćete smetnje u vidu retrogradnog Merkura. 

 

BIK

 

Prilika za dodatnu zaradu je moguća, ali moraćete da žrtvujete odmor i svoje lične planove. Naporno ćete raditi i nema mnogo opuštanja na vidiku. Ipak, u jesen ćete ući s dobrim finansijskim stanjem.

 

 

BLIZANCI

 

Blizancima astrolozi preporučuju da ne budu lenji, što je teško krajem leta i biće dosta troškova, pa je zato nužno da ga ne trošite na bespotrebne stvari. Štedite, to će pomoći uvećanju vaše ušteđevine.

 

RAK

 

Astrolozi preporučuju Rakovima da se manu kupovine na interneta, jer će ih u tom slučaju samo voditi nepotrebnom šopingu. Uticaj Merkura nije baš pozitivan za vas; odustanite od impulsivnih kupovina i trošenja, već radite na povećanju svog kapitala.

 

rakovi, odustanite od bespotrebne online kupovine
rakovi, odustanite od bespotrebne online kupovinefoto: Dean Drobot/Shutterstock

LAV

 

Nemojte biti pesimistični. Za početak se dobro odmorite, a onda prionite na naporan rad, pa i drugi posao ako treba, jer će vam to pomoći da izađete iz finansijskih zastoja. Uz to ćete imati i zadovoljstvo, a očekuju vas i velike promene. Mali koraci vas vode do velikih dobitaka.

 

 

 

DEVICA

 

Aktivnost će uroditi plodom, pa ćete imati pozitivan aspekt na polju finansija. Dobre finansije zavise i od vaše strategije, pa budite pažljivi kad su u pitanju troškovi. Zahtevne poslove odložite zbog uticaja retro Merkura.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker