astro prognoze

VIKEND horoskop od 11. do 13. avgusta: Jedan znak dobiće priliku da ZABLISTA, a Device rešavaju nagomilane probleme

0

Proverite astro prognoze za vikend od 11. do 13. avgusta

stiže vikend, a s njim letnji izazovi za svaki znak zodijaka
stiže vikend, a s njim letnji izazovi za svaki znak zodijakafoto: Alliance Images/Shutterstock

Vikend je tu, a od 11. do 13. avgusta svaki znak će proći kroz razne izazove tokom tog perioda. 

 

Kome će ovaj vikend proteći u miru, a kome donosi buru?

 

Pogledajte astro prognozu za svoj horoskopski znak ovog vikenda!

 

Ovan
Planirajte spontane izlete s prijateljima ili voljenom osobom. Bićete puni energije, pa iskoristite priliku da se povežete s novim ljudima.

 

Bik
Prepustite se uživanju u dobrom jelu i opuštajućim aktivnostima kod kuće. Slobodno se razmazite i ne osećajte krivicu zbog toga!

 

bikovi, prepustite se uživanjima
bikovi, prepustite se uživanjima foto: Maridav/Shutterstock

Blizanci
Ovaj vikend donosi vam priliku za razgovor i povezivanje s bliskim osobama. Organizujte piknik ili druženje na otvorenom kako biste razmenili ideje i iskustva.

 

Rak
Vikend je idealan za relaksaciju i brigu o sebi. Potrudite se da stvorite udobno okruženje kod kuće. To će vam pomoći da se osećate sigurno i zadovoljno, piše Sensa.hr.

 

Lav
Ovaj vikend donosi vam priliku da zablistate! Učestvujte u društvenim događanjima ili se upustite u kreativne projekte. Vaša harizma će biti posebno naglašena.

 

Devica
Vikend je vreme da se posvetite organizaciji i rešavanju nekih nagomilanih zadataka. Osećaćete se ispunjeno kad vidite šta ste sve postigli.

 

Vaga
Uživajte u druženju s prijateljima, ali ne zaboravite da priuštite trenutke tišine i opuštanja.

 

Škorpija
Vikend je idealan za istraživanje novih interesa i hobija. Slobodno se upustite u nešto što vas intrigira. Takođe, ovo je dobro vreme za duboke razgovore s bliskim osobama.

 

Strelac
Ovaj vikend potražite avanture na otvorenom. Aktivnosti poput planinarenja, biciklizma ili istraživanja prirode osvežiće vaš um i dušu.

 

škorpije, posvetite se svojin interesovanjima i hobijima
škorpije, posvetite se svojin interesovanjima i hobijimafoto: Shutterstock

Jarac
Fokusirajte se na svoje ciljeve i ambicije ovog vikenda. Rad na vašem profesionalnom napretku biće nagrađen. Takođe, ne zaboravite da sebi priuštite malo vremena za opuštanje.

 

Vodolija
Vikend je idealan za povezivanje s različitim ljudima i razmenu ideja. Organizujte neformalno druženje ili učestvujte u grupnim aktivnostima koje vas inspirišu.

 

Ribe
Vikend je vreme da se posvetite sebi i regenerišete svoj duh. Meditacija, umetnost ili samo mirne šetnje pomoći će vam da se osećate uravnoteženo i smireno.

 

Bonus video

Astrolog upozorava na opasnosti do septembra:

 

makonda-tracker