zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 24. do 31. jula)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

nedeljni horoskop do 31. jula
nedeljni horoskop do 31. julafoto: Maria Markevich/shutterstock

OVAN

 

Nedeljni horoskop od 24. do 30. jula 2023. godine vam donosi neočekivane promene na poslovnom polju. Ovo će biti idealna nedelje za sve Ovnove koji se bave privatnim biznisom ili koji posluju sa ljudima iz inostranstva. Sredinom nedelje možete da očekujete novčane dobitke koji koji će unaprediti finansijsku situaciju. Neće biti značajnih promena kada je ljubav u pitanju, bićete fokusirani na red, rad i disciplinu. Zdravlje dobro, čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

 

BIK

 

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa novo poznanstvo. Iznenadni odlazak na proslavu ili kraće putovanje otvara mogućnost za ulazak u novu vezu. Spremni ste da date šansu, jer će vam energija osobe suprotnog pola pomutiti razum. Astrolozi vas savetuju da potencijalnog partnera ne poredite sa nekim iz prošlosti, to će vam upropastiti lepe trenutke. Kraj nedelje donosi novinu na poslovnom polju, strpljenje će biti ključno. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

 

 

BLIZANCI

 

 

Početak nedelje počinje turbulentno. Poteškoće se javljaju sa svih strana, imaćete utisak da vam ništa ne ide. Razmislite da li previše sebe forsirate u situacijama u koje ne treba da ulažete toliko energije. Član porodice vam skreće pažnju na potencijalne "opasnosti", ali rešeni ste da donosite odluke svojom glavom. Poslušajte tuđe savete, ovo je trenutak kad ne možete da budete realni. Raspoloženje će se popraviti tokom vikenda. Najbolji dani biće vam subota i nedelja, piše Mondo.

 

RAK

 

Nedeljni horoskop od 24. do 30. jula 2023. godine vas podseća da obratite pažnju na svoje aktivnosti. Previše ste fokusirani na dešavanja iz tuđih života, dok svoje probleme gurate pod tepih. Otežana komunikacija sa partnerom dovodi do sukoba koji mogu da eskaliraju. Mnogi Rakovi će odlučiti da prekinu toksični odnos, a kraj može da donese transformaciju. Dobra nedelja za sve one koji traže posao, zvezde vas savetuju da se aktivirate. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

 

nedeljni horoskop donosi razne turbulencije
nedeljni horoskop donosi razne turbulencijefoto: Arman Novic/shutterstock

LAV

 

Nedelja zadovoljstva! Zračite pozitivnom energijom i privlačite iste takve događaje. Prijaju vam provodi, druženja, prijatelji i tako će biti tokom cele ove nedelje. Moguć je susret sa osobom iz prošlosti, dopašće vam se komunikacija i lep gest. Ove nedelje možete da ostvarite sve što želite sa pola muke. Vaša harizma će nadvladati vaše veštine, dovoljno je samo da se pojavite i zasenićete onoga koga imate na umu! Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.
 

DEVICA

 

Ove nedelje ste na "slatkim mukama". Flert sa osobom koja vam se dugo dopada, polako, ali sigurno dobija veće razmere. Možete da očekujete izliv emocija, spremni ste da se posvetite ozbiljnije nego ikad. Savet je da se prepustite, jer sjajni događaji tek slede. Odličan period za uvođenje fizičke aktivnosti ili promene koje se tiču fizičkog izgleda. Nije dobar trenutak za podizanje kredita, bolje sačekajte narednu sedmicu. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker