ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki nedeljni horoskop od 16. do 22. jula: Vage mogu biti zaprošene, nezaposlene Ribe će dobiti posao

0

Zavirite među zvezde i pogledaje šta je to što vas čeka ove nedelje 

Veliki nedeljni horoskop je stigao
Veliki nedeljni horoskop je stigaofoto: NDAB Creativity/Shutterstock

Od slobodnih Bikova se očekuje veoma strastvena i vatrena ljubav, od Vodolija će biti kreativni i inspirisani, a neki će imati priliku da napreduju u poslu.

 

Rakovi će, pak, uživati u šetnjama na plaži i kupanju u moru, piše 24sata.hr.

 

 

Ovan


POSAO – Sreda će doneti povoljne prilike. Ali izbegavajte ishitrene odluke, koncentracija će vam biti lošija u petak. Bolja primanja obradovaće mnoge Ovnove, a na poslu ćete se isticati sjajnim idejama.

 

LJUBAV – Samci će doživeti čari zaljubljivanja, pa će biti mnogo prijatnih iznenađenja. Vezani će se naći u iskušenju i posegnuti za zabranjenim plodom, ali postavite svoje granice. Zajednički letnji odmor mogao bi da vas još više zbliži sa voljenom osobom.

 

ZDRAVLJE – Uprkos promenama raspoloženja, zračićete pozitivnom energijom. Posebno će vam odgovarati plivanje i druge aktivnosti vezane za vodu.

 

Najbolji dan: 19. jul

 

Najgori dan: 16. jul

 

Kakav je horoskop za Bika ove nedelje?
Kakav je horoskop za Bika ove nedelje?foto: Look Studio/Shutterstock

 

Bik 


POSAO – Očekujte rizične situacije, pa budite spremni da prihvatite povećanu odgovornost. Moguća su neplanirana ulaganja, a vrlo su verovatne i svađe sa kolegama. Ali sve će brzo proći, pa su pomirenja izgledna.

 

LJUBAV – Osim manjih nesuglasica, bračni odnosi će biti dobri i vremenom će biti sve bolji. Slobodni Bikovi očekuju vezu sa osobom koja nije njihov tip, ali će druga strana imati „ono nešto“ i to će vas osvojiti. Moguća je veoma strastvena i vatrena ljubav.

 

ZDRAVLJE - Izbegavajte masnu hranu, tako ćete smanjiti probleme sa varenjem, ali i potencijalno povećanje telesne težine. Žene mogu imati problema sa otečenim nogama, pa će vam koristiti tople i hladne kupke, kao i kupanje u moru.


Najbolji dan: 21. jul

 

Najgori dan: 18. jul, Blizanci, 22. maj - 21. jun.

 

 

Blizanci 


POSAO – Ako želite da napredujete u poslu, iskoristite prilike koje će vam se ukazati. Ideja vam neće nedostajati, a okolnosti će vam ići u prilog. Finansije su posebno povoljne - očekujte profit!

 

LJUBAV – Ako ste dugo bili usamljeni, nedelja će doneti zanimljive ljubavne događaje. Vezani Blizanci planiraće da se venčaju, ali nisu isključene manje nesuglasice zbog Marsa u Devici koji će vas učiniti nestrpljivim i brzopletim.

 

ZDRAVLJE – Tenzije koje neće nedostajati dovešće do smetnji u varenju. Zauzmite hobi, to će vas opustiti. Izbegavajte dugo izlaganje suncu jer je vaša koža preosetljiva i lako možete izgoreti.ž

 

Najbolji dan: 20. jul

 

Najgori dan: 22. jul

 

Veliki nedeljni horoskop za Blizance
Veliki nedeljni horoskop za Blizance foto: Shutterstock/Maria Markevich

 

Rak


POSAO - Vašu snalažljivost pojačava povoljan i borben Mars, koji će imati ključnu ulogu u poslu. Vaša koncentracija će biti odlična, a lako ćete pobeđivati na takmičenjima i debatama.

 

LJUBAV – Za Rakove koji su raskinuli, ovo su dani pomirenja i kuvanja novih ljubavnih planova. Usamljene duše prestaju da budu, pa se spremite za početak lepe veze. Ako ste u braku, zajednički odmor će probuditi vaša osetljiva čula i romantiku.

 

ZDRAVLJE - U dobroj ste formi, ali je moguće zadržavanje vode u telu, odnosno nadimanje. Voćna dijeta će vam koristiti, uključujući dnevne šetnje. Ali boravak na moru, šetnja po plaži i kupanje će vam najviše koristiti.

 

Najbolji dan: 17. jul

 

Najgori dan: 21. jul

 

 

Lav

 

POSAO - Moguća je promena radnog mesta, a nije isključeno ni zaduživanje. Uprkos osećaju da je vaš trud uzaludan, naredni dani će pokazati suprotno. Šefovi će primetiti koliko se trudite i pohvaliti vas.

 

LJUBAV – Ako vas je partner napustio, velike su šanse da će od vas tražiti da obnovite vezu. Uprkos sumnjama i nedoumicama u uspeh, slušajte svoje srce, nećete pogrešiti. Ako ste usamljeni, više izlazite u društvo gde možete da upoznate zanimljivu i privlačnu osobu.

 

ZDRAVLJE – Snažan imunitet zaštitiće Lavove od zdravstvenih problema. Ipak, budite oprezni jer ste izloženi povećanim psihofizičkim naporima. Lakša hrana će vam pomoći i olakšati varenje.

 

Najbolji dan: 18. jul

 

Najgori dan: 16. jul

 

Veliki nedeljni horoskop za Lava
Veliki nedeljni horoskop za Lava foto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Devica


POSAO - Biće izražen problem sa nekim od saradnika, ali ćete morati da ga rešite što pre. U suprotnom, slede ozbiljne komplikacije. Sklapanje novih poslova je rizično, tako da ne žurite ni sa čim, već dobro razmislite.

 

LJUBAV - Sakrivaćete svoja osećanja, a u tome ste zaista majstor. Dok ne budete sigurni da su vam osećanja uzvraćena, ponašaćete se samozatajno i čekati da druga strana napravi potez. Ali možete i malo pomoći, pa dajte znak da vam je stalo do svoje simpatije.

 

ZDRAVLJE - Savladajte želju da budete sami okružujući se voljenim osobama. Device će moći da prevaziđu nezadovoljstvo vežbanjem i bavljenjem omiljenim hobijem. Ali Mars je u vašem znaku, pa se čuvajte sunčanog udara ili raznih manjih povreda.

 

Najbolji dan: 21. jul

 

Najgori dan: 19. jul

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Vaga


POSAO – Finansijska sredstva ćete ojačati sklapanjem ugovora koji bi vam mogao doneti unapređenje. Neće vam ned

 

LJUBAV – Mnoge Vage će doživeti promenu sudbine veridbom ili venčanjem. Neki će prekinuti vezu i ući u novu. Slobodne Vage očekuju fatalna poznanstva, pa je najvažnije da se zabavljaju što opuštenije i ne očekuju ništa – tako ćete najbrže privući nekoga.

 

ZDRAVLJE - Osetićete nedostatak energije, proverite nivo gvožđa u krvi. Ako boravite na moru, sunčajte se umereno, najbolje ujutru ili kasno popodne. Ako imate nekog bolesnog člana porodice, mnogo ćete se žrtvovati kako biste se što bolje brinuli o njemu.

 

Najbolji dan: 20. jul

 

Najgori dan: 17. jul

 

Veliki nedeljni horoskop za Vage
Veliki nedeljni horoskop za Vage foto: Shutterstock/Josep Suria

 

Škorpija


POSAO - Uprkos preprekama i zastojima, lako ćete se uhvatiti u koštac sa situacijom. Nadređenima to neće nedostajati, ali ćete i dalje imati osećaj da sporo napredujete. Budite strpljivi, ova privremena stagnacija neće dugo trajati.

 

LJUBAV – Samce Škorpije, kao i one u braku ili dugotrajnim vezama, verovatno će doživeti privremena razočaranja. Neprijatan osećaj da partner nešto krije od vas olakšaćete iskrenom komunikacijom. Ako ste slobodni, moguće je da vam se dopada uspešna osoba u poslu.

 

ZDRAVLJE - Intenzivno ćete se družiti, što će koristiti vašem psihofizičkom zdravlju. Plivanje će vam pomoći da održite liniju, kao i da odaberete adekvatnu hranu.

 

Najbolji dan: 16. jul

 

Najgori dan: 18. jul

 

 

Strelac


POSAO – Mogli biste da se zaposlite u inostranstvu, što će se pozitivno odraziti na finansije. Ako otplaćujete kredit, neće biti problema, ali izbegavajte nova dugovanja. Na radnom mestu ćete rado pomoći svojim kolegama, što će vam oni dvostruko uzvratiti.

 

LJUBAV - Strelce u braku slede dani preispitivanja njihove veze. Samci će pri ulasku u novu vezu osećati zadovoljstvo, ali u isto vreme sumnjaju da li da nastave. Nemojte se toliko ispitivati i analizirati, radije se prepustite i uživajte.

 

ZDRAVLJE - Tremu lečite sportskim aktivnostima, izbegavajte sukobe sa članovima porodice. Osim privremenih tegoba na stomak ili žuč, vitalnosti vam neće nedostajati. Putovanje i promena mesta stanovanja će vam koristiti.

 

Najbolji dan: 20. jul


Najgori dan: 22. jul

 

Veliki nedeljni horoskop za Strelca
Veliki nedeljni horoskop za Strelca foto: Look Studio/Shutterstock

 

Jarac 


POSAO - Originalnim idejama ostvarićete uspeh veći od očekivanog. Moguća je promocija koja donosi bolju zaradu. Pravo je vreme za početak novog posla. Mogli biste zaraditi dosta u jednom projektu ili novom poslu.

 

LJUBAV - U prvi mah prilike koje vam se nude neće delovati interesantno, ali trebalo bi da smanjite očekivanja. Budite opušteni i zabavite se u društvu u kome možete nekoga da upoznate. Vezani Jarci neće izbeći opravdanu i konstruktivnu kritiku svojih partnera.

 

ZDRAVLJE – Dužim snom i češćim pauzama nadoknadićete nedostatak energije. Umor nogu će biti povećan, anatomska obuća bi bila dobar izbor. Ali vaše zdravlje će biti dobro jer ste energizirani od povoljnog Marsa u Devici.

 

Najbolji dan: 21. jul

 

Najgori dan: 17. jul

 

 

Vodolija 


POSAO – Komunikacija sa nadređenima će biti otežana, ali ako vas posao veže i za terenski rad, problemi će se u velikoj meri ublažiti. Bićete kreativni i inspirisani, a neki će imati priliku da napreduju, ali i računaju na jaku konkurenciju.

 

LJUBAV - Naglašeno nezadovoljstvo trenutnim bračnim odnosima podstaći će vas da razmislite šta da radite. Samci Vodolije očekuju početak veze, ali ćete morati da budete prilagodljivi. Ako ste u vezi, možda planirate veridbu ili zajednički život.

 

ZDRAVLJE – Smetaće vam visoke letnje temperature, pa ne zaboravite na zaštitu kao što su kape, naočare za sunce, suncobrani. Olakšajte nelagodnost povećanom potrošnjom vode.

 

Najbolji dan: 22. jul

 

Najgori dan: 18. jul

 

Veliki nedeljni horoskop za Vodoliju
Veliki nedeljni horoskop za Vodolijufoto: Shutterstock / Marjan Apostolovic

 

Ribe 


POSAO– Ostvarićete cilj do kojeg vam je duboko stalo, a neće vam nedostajati strpljenja i lukavstva. Vaše verbalne veštine će smetati kolegi iz okruženja, ali prednost je na vašoj strani. Nezaposleni bi mogli da se zaposle.

 

LJUBAV – Neće više biti usamljeno, nova ljubav je na pomolu. Sa novim partnerom ćete se razumeti gotovo intuitivno. Ribe u dugotrajnim vezama ili brakovima uživaće u harmoničnim vezama, možda planiraju da se uskoro venčaju.

 

ZDRAVLJE - Izbegavajte seks bez zaštite, osim ako ne planirate trudnoću. Visoke letnje temperature mogle bi da izazovu glavobolju – ostanite u hladu! Mars vas izlaže stresu i virusima, pa se dovoljno odmarajte.

 

Najbolji dan: 16. jul

 

Najgori dan: 21. jul

 

makonda-tracker